Лайм

Диванні критики: Наталія Могилевська відповіла на закиди, що вона піариться на темі війни

Співачка не стримувалася у висловлюваннях

З перших днів російського вторгнення Наталія Могилевська знаходиться в Україні, де займається волонтерством і підтримує українців та бійців на фронті своєю творчістю. Проте деяким музична діяльність співачки здається нещирою, зокрема її кліп, знятий у зруйнованих окупантами містах. Хейтери закидають, що артистка піариться на темі війни.

Кліп на пісню "Я вдома" ("Діва Марія") Могилевська випустила наприкінці травня 2022 року. У кадрі Наталія співає на тлі розбомблених будинків на деокупованій Київщині – Бучі, Ірпені та Бородянці. Вибір локації співачка пояснювала тим, що "хоче донести до світу все, що там сталося, і зафіксувати це в пам'яті назавжди".

Кадр із кліпу "Я вдома" Фото: YouTube

Більшість слухачів написали, що їх до сліз зворушила робота артистки, але були й ті, хто назвав співи на руїнах "цинізмом" та "піаром". Через багато місяців Могилевська прокоментувала реакцію хейтерів. На думку Наталії, українці, які критикують своїх же – зрадники.

"Я вважаю, що кожен, хто сьогодні якимось чином критикує українців, які залишилися тут вдома і щось роблять: займаються гуманітаркою, допомогою військовим, культурною роботою, яку я роблю наприклад, ця людина працює на ворога. Це зрадник. Це людина, яку треба судити. Я просто в шоці. Мені "подобаються" ці дивані критики. А ви їдьте туди, де я була... Щось я вас там не бачила, в щойно розмінованій Бучі, я не бачила цих людей", - сказала співачка журналістам "ЖВЛ".

Читайте також: Була велика відповідальність: Наталія Могилевська пояснила, чому не виїхала з Києва на початку війни.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Могилевська розповіла, що була в таких місцях, куди навіть відмовлялися їхати її музиканти. Єдина людина, яка була поруч із Наталією, - її коханий, особистість якої вона, як і раніше, не розкриває.

"Він був поруч, допомагав мені і захищав мене, тому що ми були в таких найгарячіших точках", - поділилася артистка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували