Лайм

Маша Єфросиніна відповіла на закиди, що її мама їздила в Москву на день народження онучки

Зірка не залишила місця для різних чуток

Молодша сестра ведучої Маші Єфросиніної Ліза Ющенко, яка продовжує жити у Москві попри повномасштабну війну, відсвяткувала день народження своєї доньки Варвари. 10 березня дівчинці виповнилося 13 років, і з цієї нагоди мама влаштувала для неї пишну вечірку.

Згодом у мережі почали ширитися чутки про те, що на святі також була присутня і мама Маші та Лізи Людмила. Щоб уникнути подальших пліток на цю тему, Єфросиніна вирішила відповісти прямо на запитання, яке так цікавить її підписників. У Instagram-stories вона опублікувала коротке відео.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Виносимо це питання за дужки цікавих… Бо це неможливо просто. Звідки ви берете всю цю х*рню? Іноді краще пряма мова. 10 березня, коли у Варвари - моєї похресниці і доньки моєї сестри – було день народження, моя мама була у Варшаві з моїм сином. Якщо подивитися на мої відео та stories, я в цей момент перебувала в Ізраїлі зі своєю місію фонду. Моя мама вже понад 8 місяців перебуває з моїм сином: його годує, водить до школи і повністю опікується ним. Так що я на неї молюся. Дай Боже, мамочко, тобі щастя та здоров'я! Не читай всяку х*рню", - сказала Марія.

Читайте також: Мій тил: Маша Єфросиніна зворушливо привітала маму з днем народження.

"Добре, я звикла до постійних наклепів, а от мама ще ні. Відчепіться вже від неї. Це свята жінка", - також зауважила вона.

Нагадаємо, Ліза Ющенко – колишня дружина сина екс-президента України Віктора Ющенка Андрія. Пара була у шлюбі з 2009 по 2012 роки. У них народилася донька Варвара.

Єфросиніна з сестрою ЛізоюФото: instagram.com/mashaefrosinina

У 2014 році, у рік вторгнення РФ в нашу країну, сестра Єфросиніної вийшла заміж за російського бізнесмена Сергія та перебралася до країни-окупанта. У подружжя є син, а весілля відбулося в Америці.

24 лютого Ліза оприлюднила синьо-жовту картинку з написом Stop war in Ukraine. Після цього всі заклики зупинити російську агресію в Україні з її боку закінчилися.

Ліза Ющенко з донькою ВарвароюФото: instagram.com/liza_u

ВарвараФото: instagram.com/liza_u

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео