Лайм

Не може говорити: Євген Синельников заступився за Жанну Бадоєву, яка мовчить про війну

Ведучий виправдав колишню колегу

Євген Синельников, який раніше пояснив мовчання Регіни Тодоренко про війну в Україні, прокоментував зрадницьку позицію ще однієї українки – Жанни Бадоєвої.

В інтерв'ю "Зірковий" ведучий та режисер шоу "Орел і Решка", який багато років співпрацював з телеведучою, сказав, що розуміє, чому Бадоєву внесли до списків РНБО. Водночас заявляє, що Жанна "думками та серцем" з Україною.

Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen

"Знаючи Жанну, вона думками і серцем тут. Я вважаю, що, можливо, так склалися обставини, що вона не може закінчити той контракт. Або не може щось говорити", - сказав Синельников.

При цьому ведучий не намагався говорити зі своєю екс-колегою щодо її позиції, і не спілкувався з нею під час війни, як із Регіною Тодоренко.

Фото: instagram.com/zhanna_badoeva

Читайте також: Стандартні фрази: Варлей з "Холостяка" зустріла у Майамі Регіну Тодоренко та запитала її про війну.

Синельников додав, що зосередив свою увагу на людях, які допомагають Україні, а ті, хто цього не роблять – йому не цікаві.

"Спочатку я писав деяким людям з Росії: "Чого ви мовчите?". І коли я побачив, що вона прочитала моє повідомлення, а після цього виклала в мережу рекламу чіпсиків або щось таке, я зрозумів, що не варто витрачати на це свою енергію. Це їхнє життя, вони зробили свій вибір. Удачі", – резюмував Євген.

Тим часом колишній чоловік Жанни Бадоєвої Алан Бадоєв заявив, що повномасштабне вторгнення Росії в Україну змінило його світосприйняття. Тепер він шкодує, що раніше вважав себе "людиною світу" і своєю роботою показував "дружбу народів".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці