Лайм

Такий вид старості: Анатолій Анатоліч прокоментував скандальний випадок дівчини зі скакалкою

Шоумен висловився з цього приводу

Днями у мережі з'явилося відео, де дівчинка стрибала на скакалці біля одного з багатоповерхових будинків в Івано-Франківську. Поруч із нею в цей момент опинилася жінка старшого віку, яка почала робити зауваження, аргументуючи їх тим, що та заважає. У відповідь героїня ролика почала пояснювати свою точку зору, на що почула наступні вислови: "соплячка невихована" та "мале гівно".

Суперечка між дівчинкою та старшою жінкою тривала кілька хвилин. Однак переконати старше покоління авторці відео так і не вдалося, і навіть перехожий, який спробував захистити дівчинку, суттєво не зміг вплинути на ситуацію.

Авторка відеоФото: YouTube

Український телеведучий Анатолій Анатоліч висловив свою думку з приводу скандального інциденту. На своїй сторінці в Instagram він опублікував відповідне відеозвернення.

Читайте також: Знаю один інсайд: Анатолій Анатоліч розповів, чому повернув родину в Україну із Франції.

"Дівчинка вийшла пострибати на скакалці перед під’їздом і нарвалася на бабусю, яка почала казати, що та йшла геть. В моєму дитинстві біля під’їзду завжди сиділи бабусі. Зазвичай вони були добрі і хороші, але в кожному дворі була бабуся, яка всіх ненавидить", - зазначив шоумен.

"Я думав тоді, що це тому, що вона погана, а зараз розумію, що це такий вид старості. Така одинока старість. І я чомусь думаю, що все-таки нещасна старість. Хоча все індивідуально. Хоча пару років тому у Флориді бабусі в басейні біля океану фиркали на моїх дітей, які купались поруч. Що доводить: щоб бути незадоволеною життям бабкою, не обов’язково жити бідно десь в Кривому Розі, чи Франківську. Можна і в Маямі так само не любити людей навколо", - додав він.

"Але зверніть увагу на інше на цьому відео. На дівчинку і її реакції. Ось це дуже цікаво. Вірю, що навіть ця бабуся насправді добра і хороша, просто день не задався", - резюмував знаменитість.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil