Лайм

Зірка Голлівуду Ітан Гоук захопився мужністю, честю і силою українців: відео

Американський актор записав звернення до народу України

Світові знаменитості підтримують Україну у боротьбі з російською агресією та захоплюються мужністю та силою українців. Не став винятком й Ітан Гоук – американський актор, режисер та номінант на премії "Оскар".

Знаменитість записав звернення до українського народу, яке оприлюднила платформа United24 у своєму Telegram-каналі. Своє послання зірка Голлівуду передав із США.

Фото: Wikipedia

"Прямо зараз я мирно сиджу у себе в домі в Нью-Йорку. Це привілей, який не повинен бути чимось складним. Але у ваш дім вторглися. І я хочу, аби ви знали: весь світ із захватом спостерігає за вашою мужністю, честю, силою. Ви боретесь за всіх нас - за право жити у мирі. Дуже вдячний вам за це! Ми молимося за вас щодня. Нехай допомагає вам Господь", - сказав актор.


Ітан Гоук – відомий актор, на рахунку якого понад 60 ролей. Його дебют відбувся у 14-річному віці у науково-фантастичному фільмі "Дослідники". Справжній акторський прорив чекав на нього у 1989 році у картині "Товариство мертвих поетів", за яким пішли інші численні кінороботи.

Читайте також: Актор "Зоряних воєн" Марк Гемілл допоможе армії України оригінальним збором коштів.

За роль у фільмі "Тренувальний день" актор був номінований на премію "Оскар". Також Гоук номінувався на кінопремію за найкращий сценарій до фільму "Перед заходом сонця".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil