RU  UA

Дізнатися

Зірка Голлівуду Ітан Гоук захопився мужністю, честю і силою українців: відео

Американський актор записав звернення до народу України

Світові знаменитості підтримують Україну у боротьбі з російською агресією та захоплюються мужністю та силою українців. Не став винятком й Ітан Гоук – американський актор, режисер та номінант на премії "Оскар".

Знаменитість записав звернення до українського народу, яке оприлюднила платформа United24 у своєму Telegram-каналі. Своє послання зірка Голлівуду передав із США.

Фото: Wikipedia

"Прямо зараз я мирно сиджу у себе в домі в Нью-Йорку. Це привілей, який не повинен бути чимось складним. Але у ваш дім вторглися. І я хочу, аби ви знали: весь світ із захватом спостерігає за вашою мужністю, честю, силою. Ви боретесь за всіх нас - за право жити у мирі. Дуже вдячний вам за це! Ми молимося за вас щодня. Нехай допомагає вам Господь", - сказав актор.


Ітан Гоук – відомий актор, на рахунку якого понад 60 ролей. Його дебют відбувся у 14-річному віці у науково-фантастичному фільмі "Дослідники". Справжній акторський прорив чекав на нього у 1989 році у картині "Товариство мертвих поетів", за яким пішли інші численні кінороботи.

Читайте також: Актор "Зоряних воєн" Марк Гемілл допоможе армії України оригінальним збором коштів.

За роль у фільмі "Тренувальний день" актор був номінований на премію "Оскар". Також Гоук номінувався на кінопремію за найкращий сценарій до фільму "Перед заходом сонця".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии