Лайм

Дешевше жити неможливо: донька Олі Полякової розповіла, скільки грошей витрачає в Британії

Дівчина назвала точну суму

18-річна дочка Олі Полякової Маша у минулому році стала студенткою лондонського університету, і там вона нині здобуває музичну освіту. Раніше мама дівчини розповідала про їхнє спілкування на відстані, а цього разу старша дитина артистки поділилася деталями про витрати у чужій країні.

У інтерв’ю Славі Дьоміну Маша зізналася, що кожного місяця витрачає у Британії близько тисячі фунтів (45 тисяч гривень). Вона зазначила, що на меншу суму за кордоном прожити просто неможливо, оскільки все дуже дорого.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

"У мене це виходить мінімум тисячу фунтів. Тут на меншу суму просто неможливо вижити. Я живу в гуртожитку, його теж треба оплачувати. Але в мене дуже гарно склалося, що я вступила на безкоштовну програму для українців, тому в мене все круто з цим", - сказала вона.

Читайте також: Елітний будинок в гарному районі: Оля Полякова розповіла про продаж нерухомості в Росії.

Донька відомої виконавиці не приховує, що від деяких речей все ж довелося відмовитися. Наприклад, від таксі, походів до магазинів та ресторанів, хоча в Україну ці речі були для Маші звичними.

"По-перше, я відмовилася від таксі. Я завжди їздила у Києві на таксі, тут я цього не роблю, тому що дуже дорого. По-друге, це ресторани та магазини. Я дуже часто шопилась в Україні, могла зайти до якогось магазину, щось собі придбати, тут я цього теж не роблю", - пояснила дівчина.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Нагадаємо, Маша Полякова – старша донька Олі Полякової, яка з'явилася у шлюбі співачки з бізнесменом Вадимом Буряковським. Також подружжя виховує 12-річну доньку Алісу.

Маша пішла стопами матері. Вона з дитинства захоплюється музикою, і вже у підлітковому віці створила свій панк-гурт "Шви". Полякова підтримує дочку і каже, що у неї вже зараз шансів на успіх набагато більше, ніж було колись у неї самої на початку кар'єри.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Дівчина мріяла навчатися в музичному коледжі Берклі в Бостоні, але через війну зіркова мати не мала можливості оплачувати дороге навчання в США. Тоді вона подала документи до лондонського вишу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр