Лайм

Прикордонники шукали паспорт: дружина Київстонера розповіла, як він виїхав з України

Репер виїхав за кордон через тиждень після початку війни

На початку повномасштабної війни український репер та відеоблогер Kyivstoner (справжнє ім'я – Альберт Васильєв) разом із сім'єю виїхав з України. Наразі колишній учасник гурту "Гриби" з дружиною та маленьким сином живе у США.

Дружина музиканта Аліна Боул в інтерв'ю Олицькій розповіла, як артист виїхав із країни та чому він не пішов на фронт. За словами дівчини, рішення виїхати за кордон вони прийняли через тиждень після початку вторгнення Росії. На кордоні Київстонера впізнали прикордонники та почали шукати український паспорт.

Фото: instagram.com/alishaaa_aa

"Стали шукати в речах і говорити: "Якщо ми знайдемо, ви нікуди не поїдете". Я кажу: "Не знайдете ви нічого", - згадує дружина репера. - У нас малий плаче, холодно, зима, а вони тримають на цих кордонах, ну сенс?! У результаті нормально ми виїхали, законно, за американським паспортом. Альберт - не громадянин України, тому у них не було жодних підстав затримувати його в країні".

Читайте також: Через твою владу в тебе тавро ізгоя: Kyivstoner звернувся до фанатів із Росії.

Аліна також розповіла, як Київстонер ставиться до хейту через виїзд з України під час війни. "Дуже багато зірок-чоловіків, медійних особистостей, не медійних виїжджають і їм не так "прилітає", - бідкається дівчина. Проте її чоловік не звертає уваги на критику.

Фото: instagram.com/alishaaa_aa

На питання, чому репер не захищає Україну, як це роблять багато його колег-артистів, Боул відповіла, що її чоловік дуже багато допомагає країні донатами, просто не афішує це.

"Усім чим може, чим він може бути корисним, він допомагає. У нас не про те, щоб кожен свій донат, те, що ти зробив виставляти, щоб отримати загальне схвалення. Я вважаю, що це неправильно. Ми з особистої кишені допомагаємо військовим, дуже багато речей своїх продали. Альберт дуже багато грошей переказав ЗСУ, тим діткам, які залишилися без батьків, хто постраждав, - розповіла вона.- Просто немає сенсу кричати про це в Instagram, щоб тобі сказали: "А, а ось тут ти молодець". Це ж не про це. Хто знає, той знає. Хто вдячний, той вдячний. Бог все бачить".

Чи планує сім'я повертатися в Україну, Аліна сказала, що "коли все буде добре, ми обов'язково приїжджатимемо додому". Але поки вони "прив'язані" до Америки і найближчими роками більшу частину часу мають проводити в США.

"Альберт досі у думках... Хочеться додому, а ти не можеш поки що туди приїхати", - резюмувала дружина Київстонера.

Раніше ми розповідали про скандального продюсера "Грибів" Бардаша, який на п'ятий місяць війни висловив проросійську позицію і виїхав до РФ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео