Лайм

Вже не можу: Наталка Денисенко з болем розповіла, як чекає чоловіка-військового у відпустку

Андрій Федінчик захищає Україну на фронті

Український актор Андрій Федінчик нині служить у ЗСУ. Його дружина Наталка Денисенко із сином чекають на воїна вдома в Києві. Акторка гостро переживає розлуку з коханим і з нетерпінням чекає на нову зустріч із ним. Артистка, яка не бачила чоловіка з грудня 2022 року, зізналася, що йому не дають відпустку.

Зірка серіалу "Кріпосна" опублікувала в "сторіз" свою фотографію, зроблену лежачи на дивані, і зізналася, що більше так не може. Вона дуже скучила за своїм коханим захисником, але вона не знає, коли зможе його побачити.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

"Вже декілька тижнів я живу тим, що чекаю, коли мого чоловіка відпустять додому. Обіцяли дати "відпустку" на цьому тижні, тепер обіцяють на наступному... і так вже було кілька разів", - сказала Наталка. - Знаю, що деякі не бачили своїх чоловіків-військових ще довше... Знаю, що треба бути сильною, але скільки ще платити цю ціну?".

Читайте на тему: Наталка Денисенко жорстко відповіла на закиди, що вона не чекає чоловіка з війни.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Андрій Федінчик прийняв рішення йти воювати ще до повномасштабного вторгнення Росії, а коли почалася війна, пішов в армію добровольцем. Акторка розповідала, що намагалася відмовити чоловіка, але його рішення було твердим та остаточним.

"Я його питала, чому ти не хочеш відмовитися від цієї ідеї? Ось тебе кличуть на озвучку, у тебе є робота, допомагатимеш армії. Він каже: "Наташа, припини так говорити, бо ти мене зараз дуже деморалізуєш!". Він мені так суворо це сказав, і я зрозуміла, що не можна таке говорити своїм чоловікам.Треба говорити, що все в нас буде добре, я збережу життя собі і дитині, я все робитиму, як ти скажеш. Тримайся! Я з тобою! за тебе молюся! Мені просто не хотілося... Ну будемо відвертими – нікому з українських жінок не хочеться, щоб її чоловік помер на війні. І це – найбільший страх!", - розповідала Наталка.

  • У лютому Андрію Федінчику виповнилося 38 років, які він зустрів на фронті. Акторка передала коханому сюрприз та ніжно привітала його у соцмережах.
  • Раніше Наталка Денисенко розповіла, що Андрій Федінчик склав заповіт та все переписав на її ім'я.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також