Лайм

Непогано заробляв: Сергій Притула розповів, за що живе під час війни

Волонтер накопичив достатньо коштів під час роботи на телебаченні

Благодійні фонди в Україні мають право залишати на зарплати працівників та інші адміністративні витрати до 20% пожертвувань. Так роблять далеко не всі, і Сергій Притула, чий фонд під час повномасштабної війни став одним із найбільших, розповів, звідки бере гроші на життя.

В інтерв'ю Юлії Бориско ексшоумен зізнався, що під час роботи на телебаченні заробив достатньо коштів для надійної фінансової подушки.

Фото: https://www.instagram.com/siriy_ua/

"Минулого місяця вже долари міняв. Насправді я досить непогано заробляв за роки своєї роботи на "Новому каналі". На "Новому" - точно найбільше серед ведучих. У системі координат українського телебачення, може, у трійці чи п'ятірці був, - зізнався Притула. - Була можливість і заробляти, і витрачати, і відкладати, і інвестувати. Я у жовтні 2021 року більшу частину сімейного бюджету інвестував у облігації внутрішньої державної позики, і мені звідти непогано капає".

Волонтер не впевнений, що запасів вистачить до кінця війни, але заявив, що сам упорається зі своїми витратами.

Читайте також: Змінився через війну: Сергій Притула заявив про завершення кар'єри шоумена.

"Останню офіційну зарплату на "Новому каналі" отримав у грудні 2021 року, на січень 2022 року навіть щось перейшло. Але я досить скромно і невибагливо живу. Сім'я забирає кошти, так. Але на фонді нас годують. Є люди, які на волонтерських засадах нас підгодовують. Ми не витрачаємо гроші на харчування працівників. Машина багато не жере, хоча я вже задовбався розкатувати диски і паяти їх. Гірше стало з одноразовими цифрами. Страховка наближається, наприклад, у травні місяці, - розповів Притула. - Я точно не та людина, якій зараз чи в майбутньому потрібно буде на щось скидатися. Я все життя давав собі раду, і далі даватиму".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття