Лайм

Маша Єфросиніна привітала чоловіка з днем народження і показала його фото на фронті

"Тепер я знаю, як це - панічно боятися та пишатися одночасно…"

Тимур Хромаєв, чоловік телеведучої Маші Єфросініної, захищає нашу країну від російських окупантів, як і багато інших українців. У червні минулого року він вступив до добровольчого загону, який прикріплений до ЗСУ. Про рішення свого обранця піти на фронт Єфросиніна розповіла підписникам не так давно.

23 березня, у день народження Хромаєва, телеведуча привітала його зворушливим словами, а також показала фото чоловіка із фронту. Відповідний пост з'явився на сторінці зірки в Instagram.

Тимур ХромаєвФото: instagram.com/mashaefrosinina

"З днем народження, мій Тимуре! Тепер я знаю, як це - панічно боятися та пишатися одночасно…", - йдеться в публікації знаменитості.

Читайте також: Коля Сєрга і його тато святкують день народження в один день: обидва служать у ЗСУ.

На першому фото чоловік постав перед камерою у сонцезахисних окулярах та сорочці. Тоді як на другому кадрі – у військовій формі.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Шанувальники приєднались до вітань та у коментарях під постом залишили для іменинника теплі слова: "Мої вітання захиснику! Хай його Господь оберігає!", "Вітаю захисника та чудового чоловіка", "Який красивий Ваш Тимур! Вітання!", "Здоров‘я міцного, хай янгол-охоронець оберігає", "З Днем народження! Нехай скоріше настане Перемога", "Дякую Вашій родині! Дякую Вашому чоловіку! Вітання йому!", "Божих благословінь, рясних, щедрих!", "Так і живемо, Маріє! З іменинником", "Божої опіки йому", "З днем народження! Дякую за мужність!".

Нагадаємо, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв одружилися у 2003 році. До вторгнення обранець зірки займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Разом пара виховує двох дітей - дочку Нану та сина Олександра.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків