Лайм

Українці потролили Ані Лорак, яка ризикує залишитися без концертів у РФ

Користувачі мережі поділилися "словами подяки"

Концерти Ані Лорак в РФ почали скасовувати через те, що співачка нібито могла допомагати ЗСУ. Крім того, в країні-терористці артистку хочуть визнати іноагентом.

Так, у Росії уже з'явилося звернення до Генпрокуратури та до податкової служби з проханням перевірити українку на предмет фінансування ЗСУ, а також визнати її агентом, якщо підозри виявляться правдою.

Фото: скриншот

Українці вже встигли відреагувати на ситуацію, що склалася. У соцмережах вони публікують пости та коментарі з "подяками" за пожертви та допомогу ЗСУ. Один із таких постів-тролінгів виклав у Facebook блогер Антон Ходза (справжнє ім'я - Антон Максименко). Чоловік подякував співачці за "пожертви" для українських військових.

Читайте також: Ані Лорак заявила, що новий обранець допоміг їй пережити складний період у житті.

"Хотів би подякувати співачці Ані Лорак за допомогу ЗСУ. Вже три пікапи на її пожертвування закупили. П'ять тепловізорів і десять дронів, з яких можна скидати гранати та ВОГи. Наразі домовилися про купівлю дронів-камікадзе. Чекаємо від Ані грошового переказу криптовалютою.

Добрі справи люблять тишу, але вона вже стільки зробила для перемоги, що мовчати далі немає сенсу. Сподіваюся, про це не дізнаються у ФСБ, не хотілося б, щоб у нашої "соловушки" через це проблеми почалися. Нехай і далі виступає у Росії, а гроші нам переказує", – потролив виконавицю він.

Фото: facebook.com/anton.ohaiogodzaimas

"Не варто це публікувати, я знаю, вона завжди просить солдатів не публікувати фотографії з її дронами. Думаю, треба видалити публікацію, доки ворог не побачив", – додав у коментарях Юрій Бутусов.

"І знаєте, так обідно шо її концерти одміняють. Вона ж так харашо наводила і корєктірувала. Плачемо", "Особлива дяка за локації військових об‘єктів на Підмосков'ї", "Вона зараз домовляється про F 16. Ще два концерти – і кине кеш", "Кажуть, саме вона на таємних перемовинах переконала лідерів ЄС надати нам снаряди зі збідненим ураном" – висловилися з цього приводу інші користувачі мережі.

Фото: instagram.com/anilorak

Тим часом сама Лорак напередодні цього вирішила виправдатися перед росіянами та пояснила, чому для кар’єри та життя обрала РФ:

"Як ви знаєте, я - українська співачка, і я пишаюся своєю спадщиною та культурою. Я ділилася своєю творчістю в Україні протягом довгих років, у тому числі представляла свою країну на "Євробаченні" і посіла друге місце. Проте, з початку конфлікту між Росією та Україною я опинилася в центрі уваги безлічі пліток без жодних фактів.

У 2014 році деякі політичні діячі в Україні хотіли використати мене у своїх цілях, з чим я не могла погодитися. Мені надали лише два варіанти: "Або ти граєш у нашу гру, роблячи те, що ми тобі говоримо, або ти не співатимеш у цій країні". Ультиматум уряду моєї власної країни, що притис мене до стіни, став тим переломним моментом, який підштовхнув мене до переїзду в Росію, де я була прийнята і продовжувала рости як артист, отримуючи визнання по всьому світу".

  • Повну заяву Лорак про "цькування з боку уряду України" та переїзд до країни-окупанта - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня