Лайм

Схожа на Тіну Кароль: як змінилася дружина Віктора Павліка після пластичної операції

Шанувальники помітили несподівану схожість

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова змінила форму носа та виправила лінію підборіддя за допомогою ліполіфтингу – контурної пластики жиром. Також блогерка збільшила губи за допомогою ін'єкцій. Після того, як Репяховій зняли пов'язки, а набряк на обличчі трохи спав, користувачі мережі помітили її несподівану схожість із Тіною Кароль.

Катерина сама розмістила втішні порівняння в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Ви мені стали схожі на Тіну Кароль. Дуже красиво", - пишуть підписники Репяхової. Люди наголошують, що особливо схожою стала нижня частина обличчя.

Дівчина не стала заперечувати таку схожість, адже Кароль часто називають однією з найпривабливіших українських знаменитостей.

Тіна Кароль без макіяжу Фото: instagram.com/tina_karol/

Читайте також: Без макіяжу та гламурної зачіски: Тіна Кароль показала, як виглядає у звичайному житті.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Катерина Репяхова зізналася, що зважилася на пластику через велику кількість негативних коментарів про свою зовнішність.

"Це була моя мрія, я цього дуже хотіла. Вже ніяких комплексів не залишилося. Найбільшим моїм болем був саме ніс і підборіддя, - зізналася вона. - Хейтери почали говорити мені про ніс і я, звичайно ж, почала привертати до цього увагу. Колись я казала, що нічого не змінюватиму у своїй зовнішності. А потім раз, другий, третій, я дивлюся на себе і розумію, що так, щось не те".

Фото: instagram.com/repyahovakate

За словами Репяхової, спочатку такий самий ніс виправила її рідна сестра, а тепер настала її черга. Зараз вона почувається красунею як ніколи раніше.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня