Лайм

Настя Каменських втратила голос: співачці необхідне термінове лікування

Виконавиці довелося перенести найближчі заплановані концерти

Українська співачка Настя Каменських, яка раніше розповідала про стосунки з Потапом у період війни, повідомила про втрату голосу. Артистка зазначила, що на голосових зв'язках з'явилися новоутворення, тому наразі повноцінно виступати вона не може.

Подробицями цієї ситуації виконавиця поділилася у своєму блозі в Instagram. Вона пояснила, що необхідне термінове лікування для відновлення голосу. Якщо ж цього не зробити зараз, можливі найгірші наслідки - навіть втрата голосу назавжди.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Я втратила голос через новоутворення на голосових зв‘язках, яке наразі не дозволяє моїм зв’язкам повноцінно функціонувати. Мені необхідне термінове лікування, щоб відновити голос. Якщо цього не зробити зараз, можу втратити голос назавжди.

Згідно висновків лікарів, після термінового лікування, дотримання усіх рекомендацій та рекомендованого режиму — мій голос і робота зв’язок прийдуть в норму вже за декілька тижнів", - сказала Каменських.

Читайте на тему: Колишня підопічна Потапа заявила, що продюсер пропонував їй інтим в обмін на кар'єру.

Через майбутнє лікування знаменитість змушена змістити графік своїх виступів, запланованих на квітень: "Для мене важливо, щоб усі, хто придбав квитки на мої виступи, змогли відвідати повноцінні яскраві, емоційні та чуттєві концерти. Тому вимушена перенести п’ять концертів".


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

У коментарях під постом колеги та шанувальники побажали співачці швидкого одужання, а також залишили для неї безліч слів підтримки.

Нагадаємо, Настя Каменських - українська співачка. У травні 2019 року вийшла заміж за свого колегу Потапа (Олексія Потапенка). Вони виступали разом у дуеті "Потап і Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го заявили, що їх гурт припиняє свою творчу діяльність. Після розпаду колективу Каменських розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації