Лайм

"Холостяк" Алекс Топольський похизувався романтичним побаченням з дівчиною: фото

Герой 12 сезону знайшов нове кохання

Герой шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський не зміг побудувати стосунки з Катею Лозовицькою. Після розставання з переможницею реаліті бізнесмен поїхав на Балі, де зустрів нове кохання. Обличчя обраниці чоловік показувати не поспішає, зате похвалився романтичним побаченням.

Топольський опублікував в Instagram-"історіях" серію кадрів, де в подробицях розповідає про "незабутнє" побачення. Спочатку Алекс вибирав дівчині квіти, потім зводив обраницю поласувати устрицями, після чого пара вирушила до моря, де насолоджувалася гарними краєвидами та спілкуванням.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

"Насамперед я поїхав вибирати квіти для моєї коханої. Перший варіант був таким... Насправді я вибрав такий милий букет. Моїй коханій, здається, сподобалося", - поділився Алекс.

Читайте також: Вілли міняю щомісяця: "Холостяк" Топольський розповів про розкішне життя на Балі.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Потім пара вирушила на вечерю до гарного ресторану, де посмакувала морськими делікатесами. "Спочатку ми прийшли ось у таке гарне місце... У цьому гарному місці ми щільно поїли", - розповів Топольський.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Романтичний вечір закінчився на узбережжі. "І вирушили насолоджуватися краєвидом моря. Ми цілий вечір балакали про все на світі і не могли зупинитися", - зізнався чоловік.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Про обраницю Алекса відомо, що їй 23 роки, вона дизайнерка і має власний бренд спідньої білизни. Топольський не називає імені своєї коханої, а обличчя приховує смайликами. Раніше у "сторіз" бізнесмен розповідав, що зустрічаються вони трохи більше двох місяців.

"Ціную її доброту, щирість, цілеспрямованість, красу, як зовнішню, так і внутрішню. Вона дуже світла людина. Вона привернула мою увагу з першого погляду. І вже з першого діалогу я зрозумів, що це моя людина", - розповідав герой "Холостяка".

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Раніше Алекс Топольський відповів на чутки, що у нього немає успішного бізнесу і він працює ріелтором на Балі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували