Лайм

Вілли міняю щомісяця: "Холостяк" Топольський розповів про розкішне життя на Балі

Бізнесмен опублікував список основних витрат

Алекс Топольський, чий фінансовий стан став причиною для чуток та хейту, вирішив розповісти про свої витрати кожного місяця на Балі. Життя на острові він назвав доступним у порівнянні з США, оскільки спокійно може дозволити собі оренду житла, походи в ресторани, СПА та низку інших послуг.

Деталями чоловік поділився у своєму Telegram-каналі. Він уточнив, що житло змінює щомісяця і витрачає на це близько 5-7 тисяч доларів.

Фото: t.me/alextopolsky

За їжу "Холостяк" віддає близько 600 доларів. Страви чоловіку готує особистий кухар. Серед інших витрат – послуги покоївки.

"З приводу їжі, кілька разів на тиждень приходить кухар і готує різні страви на кілька днів. Або замовляю доставку. Щодо прибирання - приходить покоївка 4 рази на тиждень. Це також дуже доступно. У мене все супер автоматизовано, щоби не витрачати час. Багато працюю", - поділився підприємець.

Читайте також: Грошей немає, не дуже розумний: учасниця "Холостяка-12" висловилася про Топольського.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Також Алекс орендує байк за 170 доларів, який заправляє на 30 доларів кожного місяця.

За спортзал, сауну, масаж та спа-процедури Топольський платить 280 доларів, а за походи до ресторанів – близько 500 доларів.

У підсумку чоловік зазначив, що в США довелося б витрачати в рази більше, тому життя на острові він вважає для себе бюджетним. "Друзі, ви питаєте, чи дорого жити на Балі. Скажу так, у кожного своє "дорого". Для когось дорого знімати гостьовий будиночок за 400-500 доларів, а для когось нормально - віллу за 3000 і більше", - йдеться в публікації "Холостяка".

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Нагадаємо, Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США. Продюсери "Холостяка" описали чоловіка як сміливого та амбіційного кар'єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Він народився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки. Вже близько року живе на Балі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші