Лайм

Уже вище мами: Віра Брежнєва показала фото з 22-річною дочкою, яка живе у США

Сім'я позувала в обіймах один одного

Співачка Віра Брежнєва зустрілися з 22-річною донькою Сонею, яка наразі проживає в Лос-Анджелесі. Артистка прилетіла до іншої країни, аби привітати свою дитину з днем народження.

У Instagram зірка поділилася серією сімейних фото та приємними спогадами. "22 роки тому у моєму житті трапилося перше справжнє диво. Я народила доньку. Зачекайте, перемотування назад. Я прокинулася, дико захотіла борщу на сніданок, але раптом відійшли води. І далі вже 22 роки, як у тумані", - написала Брежнєва.

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

На опублікованих у мережі кадрах мама та донька позували в обіймах один одного. Співачка з'явилася у подовженому чорному піджаку, широких штанах та спортивному взутті. Завершували образ розпущене волосся та мінімальна кількість макіяжу. Тоді як Соня постала перед камерою у зручному худі, світлих джинсах, білих кедах і також з розпущеним волоссям.

Фото: instagram.com/ververa

"І дитина уже вище мами. Що там по вдалим фото?" - поцікавилися Віра у підписі до одного зі знімків.

Читайте також: Віра Брежнєва розповіла, де живе та волонтерить під час війни в Україні.

Нагадаємо, Соня з'явилася у стосунках Віри Брежнєвої із Віталієм Войченком. Колишні закохані кілька років жили у не зареєстрованому шлюбі. Перебуваючи вже у другому шлюбі - з бізнесменом Михайлом Кіперманом - виконавиця змінила своє та доньки прізвище на прізвище чоловіка.

Також знаменитість має ще одну доньку Сару, яка з’явилася у її шлюбі з Михайлом Кіперманом. Невдовзі пара розлучилася. У 2015 році артистка вийшла заміж за продюсера Костянтина Меладзе.

Віра Брежнєва з доньками Сонею та СароюФото: instagram.com/ververa

Віра Брежнєва - українська співачка, акторка та телеведуча, колишня учасниця гурту "ВІА Гра". Нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня. Жила та працювала в Росії до 24 лютого 2022 року. У 2020 році у співавторстві з MONATIK-ом уперше випустила пісню українською.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита