Лайм

Анатолій Анатоліч прокоментував позицію Віри Брежнєвої та її слова про "не українську співачку"

Шоумен висловив свою думку

Український телеведучий Анатолій Анатоліч розповів, що думає про позицію співачки Віри Брежнєвої, яка до початку повномасштабного вторгнення продовжувала будувати кар’єру в РФ. Відомо, після 24 лютого артистка виїхала з країни-агресорки та навіть зайнялася волонтерською діяльністю в одному із пунктів гуманітарної допомоги в Італії.

Анатоліч позитивно відгукнувся про ці зміни в позиції виконавиці та заявив, що не вважає її зрадницею. Детальніше про це шоумен висловився в інтервʼю "Зірковому" на YouTube.

"Жанна Бадоєва, Тодоренко, Островська, Йолка, Лоліта, Лорак, Повалій, Asti. Марі Краймбері – українки. Я так можу багато перераховувати. Вони всі мовчать. Тому, я вважаю, нечесно ставити в один ряд з ними Віру Брежнєву, тому що вона не мовчить. Вона виїхала з Росії. Вона підтримує Україну", - сказав Анатоліч.

Читайте також: Пісня, що вважається народною. Віра Брежнєва і Tayanna заспівали разом "Вишиванку".

Крім того, ведучий також прокоментував скандальне інтерв’ю Брежнєвої, у якому вона заявила, що "не вважає себе українською співачкою". Ця розмова відбулася між нею та пропагандистом, фігурантом бази "Миротворець" В'ячеславом Манучаровим близько трьох років тому.

"Цьому відео три роки. І мені присилають це відео, питають: "Що ти скажеш?" По-перше, це було три роки тому. Манучаров, який брав у неї інтервʼю, – суперпропагандист. Це окрема тема для вивчення. Він бере інтервʼю тільки в сепарів. Тоді, як я розумію, він її підставив. Але це було три роки тому. Багато в кого були напівтони. Хтось не розумів", – прокоментував ситуацію ведучий.

Фото: instagram.com/ververa

Читайте на тему: Вона визнає свої помилки: Анатолій Анатоліч заступився за Світлану Лободу перед українцями.

Нагадаємо, Віра Брежнєва після військового вторгнення РФ в Україну відмовилася підтримувати злочинні дії російської влади та у соцмережах закликала зупинити війну.

"Ми до останнього не вірили, що це станеться. Але вже п'ятий день у нас триває війна. Дедалі більше мирних мешканців гине. Дедалі більше будинків, шкіл, садків зруйновано. Зруйновано важливі будівлі для забезпечення життєдіяльності міст. Я з дітьми зараз у безпеці. Але мій чоловік і мама, сім'я молодшої сестри в Києві ховаються від бомбардувань у підвалах, бо військові дії йдуть і в Києві, і в Житомирі, і в Харкові, і в Бердянську, і в Мелітополі, і в Херсоні, і в Чернігові, і в Одесі, і в Каховці, і в інших містах, селах. І всі до єдиного українці благають російських солдатів - не приходьте. Не вбивайте. Зупиніть війну!" – звернулася вона до своїх слухачів із Росії у перші дні війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня