Лайм

Потап відреагував на розмови в мережі про його розлучення з Настею Каменських

Репер дав коротку, але чітку відповідь

Днями навколо Потапа вибухнув скандал - колишня підопічна продюсера, співачка GIP C, звинуватила його в інтимних пропозиціях. На тлі цієї заяви в мережі заговорили про розлучення репера з Настею Каменських, нібито співачка пішла від чоловіка через його зради. Музикант відреагував на ці чутки.

Олексій Потапенко прокоментував розмови про його розлучення з дружиною в особистій переписці з блогером Ростиславом Калацінським. Скрін із відповіддю продюсера той показав на своєму YouTube-каналі Rostyslove Production.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Потап, привіт. З'явилася інфа про ваше розлучення з Настею. Багато ЗМІ підхопили. Чи можна довіряти, чи це вкид? Хотілося б підтвердження чи спростування", - написав блогер музикантові в директі.

"Ні це фейк", - коротко відповів Потап. - "Дякую за спростування. Насті одужання. Нехай все буде добре з голосом. Бачив її відео", - написав Ростислав.

Фото: YouTube

Читайте на тему: Настя Каменських втратила голос: співачці необхідне термінове лікування.

Нагадаємо, про розлучення Потапа та Насті Каменських заявив відомий блогер Богдан Беспалов. Він сказав, що пара нібито перебуває на етапі розриву офіційних стосунків. За словами блогера, співачка пішла від репера через його чергову зраду з дівчиною з їхнього близького оточення. Свої слова він підкреслив заявою про те, що йому це стало відомо з власних джерел.

"Потап вчергове зрадив Анастасію з людиною з їхнього спільного кола. Ця людина була досить близькою до Каменських. Відповідно, Анастасія цього разу не змогла пробачити, адже до цього вона абсолютно знала про всі погрішності Потапа поза шлюбом, і була готова з цим миритися. Адже там просто комерційний шлюб на вигідних умовах, у якому немає цього кохання. Домовилися розійтися по-тихому, щоб ніхто не знав", - заявив Беспалов.

Фото: instagram.com/kamenskux

Тим часом, співачка GIP C, яка звинуватила Потапа в інтимних пропозиціях, заявила про погрози та шантаж.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації