Лайм

На тлі скандалу з колишньою підопічною Потапа в мережі заговорили про його розлучення з Каменських

Пара одружилася у травні 2019 року

Нещодавно з'явилася новина про те, що репер та продюсер Потап (Олексій Потапенко) пропонував інтим одній із своїх підопічних - співачці GIP C, яка виступала в гурті NZK. Артистка наважилась розповісти про це публічно. Згодом вона повідомила про погрози та шантаж.

На тлі цих новин у мережі також заговорили про ймовірне розлучення Потапа з дружиною Настею Каменських. Так, відомий блогер Богдан Беспалов сказав, що пара нібито вже знаходиться на етапі розірвання офіційних стосунків. Свої слова він підкреслив заявою про те, що це йому стало відомо із власних джерел. Відповідний ролик чоловік опублікував на YouTube.

Фото: instagram.com/kamenskux

За словами блогера, Каменських пішла від продюсера через його зради з дівчиною з їх близького оточення. Крім того, існують припущення, що Настя терпіла зради свого обранця, однак наразі її терпінню прийшов кінець.

Читайте на тему: Настя Каменських втратила голос: співачці необхідне термінове лікування.

"Потап вчергове зрадив Анастасію з людиною з їхнього спільного кола. Ця людина була досить близькою до Каменських. Відповідно, Анастасія цього разу не змогла пробачити, адже до цього вона абсолютно знала про всі погрішності Потапа поза шлюбом, і була готова з цим миритися. Адже там просто комерційний шлюб на вигідних умовах, у якому немає цього кохання. Домовилися розійтися по-тихому, щоб ніхто не знав", - розповів Беспалов у своєму відео.

Фото: instagram.com/kamenskux

Також блогер поділився, що Каменських, яка повідомила про втрату голосу напередодні, використала цю новину як черговий піар хід. Він пояснив, що таким чином зірка намагається відвернути увагу від скандалу, пов'язаного з її чоловіком.

Нагадаємо, останнім часом Настя Каменських та Потап припинили ділитися спільним контентом у соціальних мережах, через що шанувальники вже доволі давно запідозрили, що у стосунках пари щось не так.

Фото: instagram.com/kamenskux

Потап і Настя Каменських одружилися у травні 2019 року. Вони виступали разом у дуеті "Потап і Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го заявили, що їх гурт припиняє свою творчу діяльність, після чого кожен розпочав сольну кар’єру.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil