Лайм

Колишня підопічна Потапа заявила, що продюсер пропонував їй інтим в обмін на кар'єру

Дівчина сказала, що готова надати докази

Українська виконавиця GIP C, яка співала в гурті NZK, звинуватила продюсера та репера Потапа (Олексія Потапенка) в натяках на інтим. За словами дівчини, артист пропонував їй непристойні речі в обмін на кар’єру в гурті.

Детальніше про "невірність" Потапа та його "пропозиції" GIP C розповіла в Instagram. Поки що вона вирішила не надавати ніяких конкретних доказів, проте пообіцяла це зробити, якщо буде необхідно.

Співачка GIP CФото: instagram.com/iamgip.c

"Я припускаю, що конкретно мене взяли, бо щось чесалося в штанях. Як інакше пояснити наші "великі" розмови в неробочий час, вночі, з лисим Альошою, мені незрозуміло. Він мені каже: "Я тебе хочу на задньому сидінні, щоб ноги ось так були". Я кажу: "Це прямо пропорційно моїй карʼєрі в гурті?" Він каже: "Прямо перпендикулярно". Я кажу: "Зупинись, давай мірки знімемо". Він каже: "Може, щось інше поміряєш?" – поділилася співачка.

Читайте також: Розійшлися дороги: Позитив розповів про дружбу з Потапом, яка похитнулася під час війни.

За словами дівчини, вона "клеїла дурня" та пробувала змінити тему розмови, однак флірт та натяки з боку репера не припинялися. GIP C не приховує, що вражена тим, як вміло продюсер робив вигляд, що нічого не трапилося у присутності своєї дружини Насті Каменських.

Фото: instagram.com/iamgip.c

Про "зради" Потапа його колишня підопічна оголосила користувачам мережі ще кілька тижнів тому. Реакція людей на подібні заяви виявилася різною: хтось звинуватив GIP C у брехні, інші ж почали співчувати. Знайшлися також ті, хто заявив про бажання артистки похайпитися на імені більш популярного виконавця, аніж вона сама.

Фото: instagram.com/iamgip.c

Фото: instagram.com/iamgip.c

Фото: instagram.com/iamgip.c

Фото: instagram.com/iamgip.c

Читайте на тему: Він так собі це уявляє: Дантес прокоментував пісню Потапа про волонтерів, яка обурила мережу.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений GIP C (@iamgip.c)

Нагадаємо, останнім часом Настя Каменських та Потап припинили ділитися спільним контентом у соціальних мережах, через що шанувальники і запідозрили, що у стосунках пари не все так гладко.

Однак згодом Каменських роз’яснила ситуацію, заявивши, що "кожен із них наразі сфокусований на своїх задачах": "Звісно, ми з Льошею у будь-якій ситуації намагаємося одне одного підтримувати. Я впевнена, що головне - об'єднуватись, коли складно та спіткає жахлива біда. Звісно, зараз у кожного з нас є свої задачі і напрями діяльності. Проте, головне - це об'єднувати свої зусилля для того, щоб допомагати країні та йти на зустріч миру і перемозі", - говорила співачка на початку січня.

Фото: instagram.com/kamenskux

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024