Лайм

Співачка GIP C, яка звинуватила Потапа в інтимних пропозиціях, заявила про погрози і шантаж

Екс-учасниця гурту NZK розкрила нові деталі скандалу

Хіп-хоп виконавиця GIP C (справжнє ім'я – Катерина Горбань), яка звинуватила Потапа у харассменті, пояснила своє багаторічне мовчання. За словами співачки, в Україні вона стикалася з погрозами та шантажем. Наразі ексучасниця гурту NZK живе у США, і напередодні релізу нового треку вирішила поділитися скандальною історією.

Фото: instagram.com/iamgip.c/

"Я знаю, що правда вилізе. Правда завжди збирається по шматочках. Чому тільки зараз? Тому що далеко, тому що погрожували, в Україні я б мовчала далі, - написала дівчина в Instagram-історіях. - Дівчата, хлопці десятиліттями мовчать. .. я не одна така".

За словами GIP C, її метою було не зібрати хайп на скандалі з більш відомим артистом, а "закликати людей думати і дивитися уважно, кому вони аплодують".

Фото: instagram.com/iamgip.c/

Читайте також: Розійшлися дороги: Позитив розповів про дружбу з Потапом, яка похитнулася під час війни.

При цьому співачка відмовилася заглиблюватися в деталі та образилася на те, що багато користувачів мережі не повірили в її історію.

"Я взагалі намагаюся донести історію про те, що є впливова людина, яка користувалася і користується своєю популярністю для шантажу, робить гидкі та мерзенні речі стосовно мене та інших артисток, імена яких я поки не готова і не хочу говорити. Це чужі історії. Я просто це знаю, - заявила вона. - Я розповідаю те, що відбувалося зі мною. Замість захисту або якогось розуміння мене пі***ять".

GIP C була гостею на весіллі Потапа та Насті Каменських Фото: instagram.com/iamgip.c/

Нагадаємо, що GIP C розповідала про діалог, який відбувся між нею та Потапом (Олексієм Потапенком) за часів існування проекту NZK.

"Я припускаю, що конкретно мене взяли, бо щось свербіло в штанях. Як інакше пояснити наші "великі" розмови в неробочий час, вночі, з лисим Альошею, мені незрозуміло. Він мені каже: "Я тебе хочу на задньому сидінні, щоб ноги ось так були". Я кажу: "Це прямо пропорційно моїй кар'єрі в гурті?" Він каже: "Прямо перпендикулярно". Я кажу: "Зупинися, давай мірки знімемо". Він каже: "Може щось інше поміряєш?"" - поділилася співачка.

  • Сам Потап ніяк не відреагували на звинувачення колишньої підопічної. Тим часом Настя Каменських відклала всеукраїнський тур через хворобу: співачці знадобилося термінове лікування.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці