Лайм

Концерт миру: Scorpions хочуть влаштувати шоу на Майдані Незалежності в Києві

Лідер колективу поділився деталями з цього приводу

Нещодавно вокаліст легендарного гурту Scorpions Клаус Майне публічно захопився силою духу українців, а тепер артист заявив про плани приїхати до нашої країни. За його словами, колектив завітає до Києва та виступить на Майдані Незалежності після закінчення повномасштабної війни. Саме через це захід отримає назву "концерт миру".

Більше того, Майне запевнив, що гурт більше ніколи не виступатиме у країні-агресорці Росії, яка розпочала кровопролитну війну на українських землях. Детальніше про це музикант розповів в інтерв'ю німецькому виданню Berliner Kurier.

Фото: Getty Images

"Я не думаю, що ми знову виступатимемо в Росії. Не в найближчому майбутньому. Це сумно. Але ви повинні зробити свої власні висновки з реальності... Мої думки з Україною. Коли війна закінчиться, ми сподіваємося, що в нас буде "концерт миру" на Майдані у Києві", – зазначив лідер гурту.

Читайте на тему: Досліджуємо потенціал: Метт Деймон заговорив про зйомки фільму про війну в Україні.

Фронтмен також сказав, що має переживання з приводу загострення війни. А саме застосування ядерної зброї. Однак виконавець наголошує, що підтримка України в боротьбі з російським агресором має бути непохитною та невпинною. Адже саме українці нині захищають демократичні цінності всього цивілізованого світу.

"Ми всі боїмося ескалації війни. Але це не повинно підштовхувати нас до ослаблення підтримки України. Тому що те, що буде далі, може бути гіршим, ніж те, що є зараз", – заявив Клаус.

Фото: Getty Images

Scorpions - легендарний німецький рок-гурт, заснований 1965 року, у місті Ганновер. Для стилю групи є характерними як класичний рок, так і ліричні рок-балади. Гурт є найвідомішим у Німеччині, та одним з найвідоміших у світі. Понад 115 мільйонів платівок гурту було продано.

У своєму хіті Wind of Change музиканти замінили перші рядки, де йшлося про москву-ріку, фразою Now listen to my heart, it says Ukrainia ("А тепер послухай моє серце - воно говорить "Україна").

Перед початком виступу в Лас-Вегасі Майне висловив підтримку Україні. А поки Scorpions грали Winds of Change, зал освітлювали кольорами українського прапора.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації