Лайм

Не можу: Остап Ступка висловився про аварію, яку влаштував у Києві

Також у мережі з'явилися фото з місця інциденту

Український актор Остап Ступка, який увечері 4 квітня влаштував ДТП у нетверезому стані, висловився про інцидент. У розмові з журналістами він зазначив, що поки не готовий давати будь-які коментарі на цю тему.

"Ні, не можу коментувати. Взагалі ніяк не можу коментувати", - сказав Ступка сайту ТСН.ua. У джерелі також зазначається, що голос актора був стурбованим.

Остап СтупкаФото: instagram

Також в мережі вже оприлюднили фото з місця ДТП. На знімках видно, що Range Rover Ступки не отримав серйозних пошкоджень, на відміну від Mitsubishi потерпілого. Удар прийшовся на капот легкової машини. Ексклюзивні фото опублікували журналісти "Телеграфу".

Фото: Телеграф

Фото: Телеграф

Фото: Телеграф

Відомо, що аварія сталася пізно ввечері у вівторок, 4 квітня на вулиці Федорова, Голосіївського району столиці. Слідчі встановили, що Ступка виїхав на зустрічну смугу та врізався в припаркований автомобіль, в якому на той момент перебував чоловік. Після інциденту 38-річного водія забрали до лікарні із "серйозними" травмами.

Самого актора на місці події затримали співробітники правоохоронних органів для з’ясування усіх обставин. Однак можна зробити висновок, що наразі він знаходиться вдома, оскільки журналістам вдалося додзвонитися до чоловіка.

На Ступку завели кримінальну справу. Йому загрожує реальний термін - до трьох років позбавлення волі.

Читайте також: Стрілянини не було: Анна Неплях розповіла, що насправді розбило її авто.

Фото: instagram

"Водій позашляховика напідпитку скоїв наїзд на припаркований автомобіль, у якому перебував 38-річний чоловік. Із травмами різного ступеню тяжкості потерпілого госпіталізували у лікарню. Автопригода сталася вчора ввечері на вулиці Федорова у Голосіївському районі столиці. Водій позашляховика, 1967 року народження, скоїв наїзд на легковик, у якому перебував чоловік, 1984 року народження. Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле", - прокоментували ситуацію співробітники поліції.

Нагадаємо, Остап Ступка - український актор театру, кіно та дубляжу, телеведучий. Народний артист України, лауреат Мистецької премії "Київ" імені Амвросія Бучми. Син Богдана Ступки та батько Дмитра Ступки. Має трьох дітей – двох синів Дмитра та Богдана, а також доньку Устину.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита