Лайм

Дуже хотіли до тата: сім'я Андрія Бєднякова не змогла приїхати в Україну

Телеведучий влаштував дружині та дітям сюрприз

Українська акторка Анастасія Коротка з дітьми зараз живе у США, куди виїхала через повномасштабне вторгнення Росії. На канікулах доньки сім'я Андрія Бєднякова хотіла приїхати в Україну, але їм наразі не можна виїжджати з Америки.

Артистка не приховує, що їй важко далеко від дому з двома дітьми, молодшому з яких лише 5 місяців. Настя хотіла хоч на якийсь час приїхати в Україну та побачитися з чоловіком, але плани зірвалися через документи.

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

"Дуже хотіли поїхати до тата на Ксениних канікулах, але виявилося, що нам поки що не можна виїжджати з Америки: з документами ціла історія, - поділилася дружина Бєднякова в Instagram. - І так мене накрило... накрила втома, яку я дуже ретельно запихаю подалі (все-таки з двома дітьми і собакою далеко від дому складно) і, щосили, намагаюся бути на позитиві. Накрила туга, накрило безсилля!".

Читайте також: У тебе є ще один онук: Андрій Бєдняков зворушливо вшанував пам'ять своєї мами з Маріуполя.

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Щоб підбадьорити кохану телеведучий влаштував їй сюрприз – відпочинок на морі.

"На що мені Андрюша каже: "Лягай спати, відпочинь", а на ранок вже були у нас квитки на море, і бронь на готель. Я вже і забула, як це воно збирати валізи на відпочинок. Ксеня ледь дірку не пробила в стелі від радощів, - поділилася Настя. - Що можу сказати, дівчатка, бажаю вам усім свого власного Бєднякова. І перемоги скоріше. Щоб ми всі повернулися до своїх Бєднякових".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від nastyakorotkaya (@nastyakorotkaya)

Дивіться також, який сюрприз зробив Андрій Бєдняков дочці у день її народження.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ