Лайм

У тебе є ще один онук: Андрій Бєдняков зворушливо вшанував пам'ять своєї мами з Маріуполя

Жінка померла після важкої хвороби

Мати Андрія Бєднякова померла під час облоги Маріуполя. Після оточення міста російськими військами жінка впала в кому, і хоча її вдалося вивезти з-під обстрілів, 6 квітня 2022 року її серце зупинилося. У перші роковини смерті телеведучий присвятив мамі зворушливий допис.

На особистій сторінці в Instagram шоумен опублікував дві фотографії мами, на одній із них Валентина Миколаївна обіймає онуку Ксенію. Другого онука Остапа жінка так і не побачила - син Андрія Бєднякова та Насті Короткої народився наприкінці жовтня 2022-го.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Рік пройшов. Не переживай: Я поїв, моя куртка прикриває попу і я в шапці. Люблю тебе, Мам. Скоро приїду… Ледь не забув. У тебе є ще один онук, Валентино Миколаївно", - зворушливо написав Бєдняков.

Фото: instagram.com/biedniakov

Настя Коротка, яка зараз із дітьми перебуває у США, також не забула про роковини смерті свекрухи.

"Тільки наша бабуся вміла загойдати Ксеню так, що вона спала по кілька годин. Тільки наша бабуся могла зробити зайве коло по двору щоб усі побачили яка у неї народилася гарна онучка! Тільки наша бабуся вміла любити просто так ні за що! Дякую вам, що любили мене такою як я є і не намагалися змінити! Дякую, що показали як це бути мамою! Дякую за все, чому ви мене навчили", - написала акторка на своїй сторінці в соцмережі та показала фотографію бабусі з маленькою Ксенією.

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Раніше Андрій Бєдняков розповідав, що мама давно хворіла, але якби не "освободітєлі", то вона була ще жива. З початку вторгнення російських окупантів в Україну жінка слабшала з кожним днем, з кожним вибухом.

"Як тільки все почалося, нам написала жінка, яка сиділа з мамою і сказала: "До мене підійшла Валентина Миколаївна обняла мене і сказала, ну все це кінець". З кожним вибухом їй ставало гірше. Здоровій людині це важко, а хворій людині в рази важче. Плюс у квартирі було вже +3, потім 0 градусів, а для хворої дорослої людини це катастрофа", - розповідав Андрій.

За словами Бєднякова, маму вдалося вивезти та "поховати по-людськи", а не біля під'їзду, як ховали родичів мешканці Маріуполя. Однак могила жінки знаходиться на непідконтрольній Україні території, ділився ведучий в червні.

Фото: instagram.com/biedniakov

Нагадаємо, що з 1 березня 2022 року Маріуполь перебував в облозі російських військ, які практично повністю зруйнували місто та вбили десятки тисяч мирних жителів. З 22 травня Маріуполь повністю окупований.

В грудні в Маріуполі окупанти знесли дім Андрія Бєднякова: ведучий не стримав емоцій.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші