Лайм

Український продюсер Фальоса переїхав до РФ після того, як його дім в Києві знищили росіяни

Ще рік тому чоловік планував відбудувати пошкоджену нерухомість

В березні минулого року в будинок продюсера Юрія Фальоси влучив ворожий снаряд. Внаслідок влучання будівля загорілася і більша її частина була пошкоджена. Однак навіть це не зашкодило чоловіку перебратися до країни-агресорки РФ.

Так, стало відомо, що Фальоса поїхав до Росії вже після того, як російські окупанти знищили його будинок. Нині він разом із мамою мешкає у російському місті Йошкар-Ола. Про це у програмі "ЖВЛ" розповіла його колишня дружина Маша Гойя.

Юрій Фальоса і Маша ГойяФото: instagram.com/yuriyfalyosa

"Він був у моєму житті. Я його дуже поважаю і бажаю йому щастя. Я з ним спілкувалася десь два тижні тому. Він зараз в Росії, в Йошкар-Олі. Ви знаєте всі, що зруйнували його будинок, і він вимушений був покинути Київ і відправитися до мами. Він каже: "Машо, ти знаєш, я дуже сумую за мамою". Такий нині час, коли рідня – це найголовніше в кожного з нас. Я його розумію, - поділилася вона.

Читайте також: Вирішила не звертати увагу: Ані Лорак пояснила своє мовчання про війну в Україні.

Нагадаємо, всередині березня 2022 року російський снаряд потрапив у дім та офіс музичного продюсера. Будівля розташована у Києві на Подолі. Також через влучання було пошкоджено частину іншого будинку та вибито скло. "Ні дому, ні офісу більше немає! Всі живі! Що ж, будемо будуватися заново!" - прокоментував тоді ситуацію Фальоса.

Фото: instagram.com/yuriyfalyosa

Юрій Фальоса – 62-річний музичний продюсер, який співпрацював з Ані Лорак (і з якою з 1996 до 2006, упродовж 10 років, жив у фактичному шлюбі), Мікою Ньютон, Masha Goya. На даний момент займається продюсуванням гурту Mushmellow, Бряц-Band та інших. Співпрацює із Velvet Music.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита