Лайм

Більше ніколи не вийде: співведучий Спартака Субботи оголосив про закриття шоу "Подкаст терапія"

Також Янович повідомив про відміну запланованого туру

Нещодавно у мережі оприлюднили резонансне розслідування про Спартака Субботу. Чоловік позиціонував себе як психотерапевт, психіатр, політичний психолог та кандидат психологічних наук, однак автор розслідування Ілля Полудьонний відкрив людям раніше невідомі скандальні про нього. І таким чином дійшов висновку, що Спартак є шахраєм.

На тлі ситуації, що склалася, з'явилася заява про те, що "Подкаст терапія" припиняє своє існування. Шоу, яке стало відомим на YouTube, Суббота вів разом зі своїм другом, коміком та актором Євгеном Яновичем. Останній вирішив прокоментувати скандал та оприлюднив пост у Instagram.

Фото: instagram.com/yanovychzhenya

Так, Янович написав, що більшість фактів з викриття стали для нього несподіванкою, оскільки раніше він знав лише про деякі деталі з біографії свого колеги по проекту. Також Євген зазначив, що відбудеться суд між Спартаком та автором статті, що вийшла на ресурсі "Свідомі". В матеріалі Полудьонний доклав чимало зусиль, аби довести той факт, що Спартак обманював свою аудиторію.

"Я прочитав всю текстову версію розслідування. Із наведених там фактів я знав про ГО "Українська академія наук" і роботу в "Інституті когнітивного моделювання". Все інше, як і для вас, це нова інформація. Мені складно зробити висновки про все розслідування в дану секунду. Але є рішення, які я прийняв наразі і вони остаточні.

1. Завтра (13 квітня) о 9:00 не вийде новий випуск "Подкаст терапії".

2. В понеділок (17 квітня) ніхто не поїде в тур. Наразі Коля займається цим питанням. Всі кошти будуть повернені.

3. А чи вийде взагалі колись "Подкаст терапія"? Ні", - йдеться в публікації Яновича.

Євген Янович та Спартак СубботаФото: instagram.com/yanovychzhenya

Читайте також: Популярний "психотерапевт" Спартак Субота влип у скандал: головні факти гучного розслідування.

"Важливо розуміти. Я щиро переконаний, що 86 випусків подкасту були корисними і я реально не отримував жодного повідомлення, де мені б написали: "Через ваш подкаст моє життя стало гірше". Натомість, протилежних повідомлень були тисячі. Я б дуже хотів, аби люди приділяли увагу собі і розвивались далі. Мені подобалось відчуття, що я робив щось корисне. Принаймні, мені так здавалось. Чи маю я якісь відповіді? Я знаю, що буде суд. І він має розставити все на свої місця. Ось і все. Я хотів би попросити вибачення. За що конкретно? Я не розумію. Бо я досі не можу це все скласти у голові. Але я просто відчуваю, що винен", - також зазначив Євген.

Фото: instagram.com/yanovychzhenya

"Подкаст терапія" – шоу, яке почало виходити в період повномасштабної війни. Його публікували на YouTube-каналі Спартака Субботи. Всього вийшло 86 подкастів. У програмі друзі розмовляли про психологію, мотивацію, стрес та багато інших дотичних тем.

Подкасти записувалися як без глядачів, так і з ними, оскільки на виступи Яновича та Спартака у різних містах шанувальники купували квитки. Однак після скандалу автори програми більше не продаватимуть квитки на знімання та не поїдуть в тур Україною, який був запланований на квітень.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil