Лайм

Камалія розлучається з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Співачка зробила заяву

Українська співачка Камалія, яка протягом 20 років була дружиною бізнесмена пакистанського походження Мохаммада Захура, оголосила про розлучення. Артистка поділилася новиною лише через день після виходу інтерв'ю для "ЖВЛ", у якому зізналася, що вони з чоловіком зіштовхнулися з сімейними проблемами.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

"Ми знаємо, що не цього чекав від нас український народ. Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємося вперед порізно. Ми справжні люди з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами, - написала в Instagram Камалія (справжнє ім'я - Наталія Захур). - Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і дійшли висновку, що хоча ми дуже любимо одне одного, ми залишимося порізно і більше не будемо партнерами у шлюбі. Але залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо стати добрими друзями та відданими батьками для наших улюблених дочок Арабелли та Мірабели".

Читайте також: Камалія розповіла про хронічне захворювання, яке швидко змінює її зовнішність.

Раніше Камалія говорила, що сварилася з Захуром на тлі "війни" з його донькою від першого шлюбу. Співачка не змогла порозумітися з 40-річною Тетяною Захур, у чиєму будинку змушена була жити після переїзду до Лондона. У конфлікті жінок Мохаммад став на бік дочки, чим глибоко зачепив дружину.

"Мені не легко. З [сином] Захура Арманом легко, а з дочкою - ні. Зараз уже намагаємося не перетинатися. Я постійно дивлюся новини українські і дуже часто висловлююсь з приводу росіян. Її це ображає, бо її мама - росіянка. Така "війна" між нами", - розповідала Камалія у листопаді 2022 року.

"Ми знаходимося в будинку дочки. Звичайно їй теж прикро, тому що постійно лають... Її мама нічого поганого не робить, вона теж проти цієї війни. Камалія, звісно, лютує, молотить усіх росіян. Їй це не подобається. На цьому грунті іноді бувають якісь суперечки", – коментував проблему батько сімейства.

Нині 45-річна Камалія живе у Києві разом зі своєю мамою. Дочки Арабелла та Мірабелла знаходяться в Англії з батьком та його родиною.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

"За 20 років подружнього життя ми на своєму прикладі показали, наскільки гармонійною може бути ідеальна українська родина. Запевняю вас, у майбутньому ми покажемо українцям, як ідеальна сім'я має продовжувати жити у любові та злагоді навіть після розпаду, - написала Камалія. - Ми дуже просимо ЗМІ поважати наш особистий простір та приватне життя і не турбувати нас у цей тяжкий час для нашої родини!"

Камалія та Мохаммад Захур одружилися у 2003 році. Їхня різниця у віці становить 22 роки. Пара довго не могла стати батьками, але у 2013 році у них з'явилися довгоочікувані доньки-двійнята Арабелла та Мірабела. Довгий час Камалія мала статус "найбагатшої співачки України" завдяки статкам її чоловіка-мільярдера.

Раніше Камалія розповіла, що колишня дружина Захура з Росії погано про неї говорила.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків