Лайм

Олена Зеленська з брошкою у вигляді карти України відвідала клініку з протезування у Львові: фото

Перша леді обрала символічну прикрасу

Після візиту до Польщі Олена Зеленська приїхала до Львова. Під час робочої поїздки перша леді України відвідала низку медичних закладів та побувала на відкритті медичного центру з протезування та реабілітації Superhumans. Завдання цього унікального закладу - повністю відновлювати українців після пережитого на війні.

"Superhumans - не тільки про сучасне протезування, а й про повернення можливостей у широкому розумінні. Фізичних, психологічних. Про відновлення. Бо коли міцнішає одна людина, міцнішаємо всі ми. І ось тепер маємо буквальне – не метафоричне – місце сили, де відбувається відновлення людей, а отже - країни", - розповіла дружина Володимира Зеленського на офіційній сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді зазначила, що центр спроєктовано та відремонтовано з акцентом на максимальну доступність для всіх: людей на кріслах колісних, із протезами, із вадами зору та слуху.

"Доступність - це ще одна риса Superhumans, що багато значить особисто для мене, бо давно займаюся безбар'єрністю. Superhumans задаватиме стандарти щодо безбар'єрності для всіх медичних закладів України. І для країни у цілому", - зазначила Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді додала, що всі послуги у всіх центрах Superhumans у будь-якому регіоні України будуть безкоштовними для військових та цивільних, які постраждали від війни. Це стало можливим завдяки підтримці донорів та благодійників, зокрема, меценатам Говарду Баффету та Річарду Бренсону.

Читайте також: Джилл Байден зворушливо привітала Олену Зеленську, яка потрапила до списку найвпливовіших людей Time: фото.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"За кожним суперпроектом стоїть суперпідтримка. Це окрема важлива суперсила, - наголосила перша леді. - І ще дещо про назву. Це вже не просто ім'я проекту, а філософія, гідна не тільки клініки - країни. Супергерої замість жертв. Суперсили замість обмежених можливостей. Ми прагнемо побудувати не тільки суперклініку, а й суперкраїну для українців. Тому що всі вони - суперлюди".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Також під час робочого візиту до Львова Олена Зеленська завітала до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру (ЗУСДМЦ) та державної реабілітаційної установи "Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Галичина".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Для поїздки до Львова Олена Зеленська обрала вишуканий костюм чорного кольору, що складається з жакету-кімоно з розрізами на рукавах та укорочених штанів зі стрілками. Образ вона доповнила темно-червоною сорочкою та лаковими лоферами. Як прикрасу перша леді обрала символічну брошку у вигляді карти України.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Олена Зеленська у модних джинсах та кросівках відвідала будівництво фабрики у Бучі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних