Лайм

Вельбой назвав своїх продюсерів "рекетирами з 90-х" і однодумцями путінста Бардаша

Зірка розкрив нові деталі конфлікту

Український виконавець Wellboy (справжнє ім’я - Антон Вельбой) опинився в центрі скандалу з продюсерами з лейблу Papa music. Наставники навіть пригрозили артисту судом за невиконання умов контракту, і цього разу співак зробив нову заяву стосовно ситуації, що склалася.

На своїй сторінці в Instagram Антон оприлюднив відео, у якому назвав причину розірвання трудових відносин із лейблом. Також він порівняв продюсерів з "рекетирами із 90-х" та назвав їх "однодумцями Юрія Бардаша", який відцурався своєї Батьківщини та втік до Росії.

Фото: instagram.com/a.wellboy

"Я сподівався, що вийде це зробити мовчки. Але мені не дали цього зробити, і тепер я не хочу дозволити брудному потоку ненависті впливати на мене, моїх рідних та моє оточення. Компанія Papa Music поводить себе не як поважний і достойний продюсерський центр, а як рекетир з 90х. Мій Instagram намагаються віджати, ніби ларьок у конкурентів, від мого імені розсилають образи та погрози журналістам. Та пишуть брехню про мою менеджерку. Моїй менеджерці пишуть невідомі російські номери від імені Юрія Бардаша, паралельно з цим представники Papa music пишуть, що написали на неї заяву в СБУ. У 2023 році це недопустимо, це якийсь цирк, я не хочу брати участь у цьому дешевому шоу", - сказав Вельбой.

Читайте на тему: Думав про бізнес: зрадник Бардаш пояснив, чому раніше брехав про свою проукраїнську позицію.

Артист наголосив, що з повагою ставився до умов, прописаних у контракті. Однак з’явилися обставини, через які він вирішив попрощатися з продюсерським центром.

"Не хочу вдаватися до деталей, але є деякі розбіжності щодо розвитку моєї музики та питань стосовно співпраці з Юрієм Бардашем і його однодумцями... Ми по-різному дивимося на питання розвитку української культури у максимальній сепарації від Росії. В цілому, в колективі була дуже токсична атмосфера", - заявив виконавець.

Фото: instagram.com/a.wellboy

Wellboy зазначив, що не поважає свого колишнього продюсера та наставника Юрія Бардаша як людину, проте при цьому поважає його як музиканта та продюсера.

"Я не поважаю Юрія Барадаша як людину, але поважаю його як музиканта та продюсера. Я усвідомлюю, що він талановитий та багато зробив для мене. Але його вчинок по відношенню до України, політична та соціальна позиція - повне дно. Я не хочу бути до нього дотичним. Я усвідомлюю, що можу залишитися без прав на свою музику, але є важливіші речі - совість і Україна", - додав знаменитість.

Антон підсумував, що вдячний центру за вкладені в нього гроші, час та зусилля. Проте наразі головна його мета – допомога країні через власну творчість.

Читайте також: Не хочеться згадувати цю людину: Wellboy розповів про дзвінок Бардаша, який втік до Москви.

Нагадаємо, конфлікт між музикантом та лейблом Papa music виник після того, як Вельбой повідомив про припинення співпраці з центром. У відповідь саундпродюсер Євген Тріплов звинуватив артиста в тому, що він під впливом колишньої менеджерки Марти Останкової вирішив самостійно заробляти на випуску нових хітів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil