Лайм

Ірина Федишин вшанувала пам'ять загиблого під Бахмутом брата в день його народження: відео

Чоловік загинув на початку лютого

Українська виконавиця Ірина Федишин привітала з днем народження свого покійного брата Романа Климковича, який загинув на війні під Бахмутом. Артистка зазначила, що 23 квітня захиснику могло б виповнитися 34 роки.

Пам'ять рідної людини співачка вшанувала зворушливим постом та відео. "З днем народження, мій братику! Тобі сьогодні 34... Дуже тебе люблю і дуже за тобою сумую! Не можу змиритися! Ти наш янгол! Наш герой! Вічна тобі пам'ять! Царство небесне!" – написала Федишин у пості.

У ролику можна побачити, як її брат разом зі своєю ротою перебував за 28 км від Бахмута та збирався йти в бій напередодні своєї загибелі. Також на на опублікованих кадрах помітно, що навіть перед важкими випробуваннями Роман залишався усміхненим та був оптимістично налаштованим. У відео грає пісня "Я живий".

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Читайте також: Актор Антон Прасоленко помер у шпиталі від поранень, які отримав на фронті.

Нагадаємо, Роман Климкович - двоюрідний брат Ірини Федишин. Востаннє із ним виконавиця бачилася на її сильному виступі у Трускавці. Також під час останньої 10-денної відпустки у січні Климкович встиг побачитися з бабусею.

Після загибелі брата Ірина Федишин зізналася, що тіло його досі не повернули. "Бачила, що ви питали мене, чи вдалося забрати тіло брата. Не вдалося. Ми чекаємо", - сказала наприінці березня артистка своїм підписникам, зазначивши, що це дуже болюча для них тема.

Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Федишин також раніше говорила, що її 83-річна бабуся й досі не знає про загибель онука. Сім'я боїться, як жінка перенесе трагічну новину:

"Він був її любимчиком. Я розумію, що вона має право знати, але є просто страх, як вона перенесе цю звістку. Але вона багато молиться і я думаю, що молитва це те, що йому зараз дуже потрібно".

Інші новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни