Лайм

Морально давила і вибивала борги: alyona alyona розповіла, як працювала в колекторській службі

На цій посаді зірка протрималася 3 місяці

alyona alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) мала кілька різних професій до того, як стала популярною реп-виконавицею. До кар'єри артиста вона працювала вихователькою в садочку, а також колектором.

У програмі "Тихий вечір з Оленою Кравець" знаменитість зізналася, що на посаді колектора протрималася близько 3-х місяців, після чого звільнилася. Основна суть її роботи полягала в тому, щоб дзвонити людям, які мають борги, та "вибивати" з них позичені гроші.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Як зазначила Олена, виконання таких обов'язків потребувало неабиякої стресостійкості: "Ця робота вчить холодним контактам, вчить тебе бути іншою людиною, говорити заготовленими текстами, морально давити і вибивати борги. Якщо мене за день сорок разів не слали на три букви, то це був лайтовий день".

Читайте на тему: Найцінніший подарунок: alyona alyona зізналася, що має нові стосунки.

"Це колекторська компанія, тому ти проходиш довгу співбесіду, вчиш правила і законодавство, яке не можна порушувати - погрожувати вбивством, наприклад. Ти працюєш в рамках і просто телефонуєш, вчишся стояти на своєму. За перший місяць роботи я з 20 працівників посідала сьоме місце за успіхом", - також поділилася реперка.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Піти з посади колектора артистка вирішила не лише через специфічність роботи, а ще й тому, що дорога до офісу займала чимало часу. Адже тоді вона жила у рідній Баришівці, звідки їздила працювати до столиці.

Перша робота в alyona alyona з'явилася ще в 14 років. Тоді вона влаштувалась продавчинею косметики. Однак отримувала не зарплатню, а знижки на продукцію, оскільки дівчина була неповнолітньою.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Нагадаємо, alyona alyona - українська реп-співачка та авторка пісень. 2019 року випустила дебютний альбом "Пушка" і мініальбом "В хаті МА", виконує пісні українською мовою.

До початку захоплення репом працювала вихователькою в дитсадку "Теремок" в селищі Баришівка на Київщині, також була завідувачкою дитсадка в селі Дернівка під Києвом. Загалом у дитсадках пропрацювала чотири роки. Згодом залишила цю сферу діяльності через розвиток музичної кар'єри.

Стала популярною після випуску перший відеокліпу "Рибки" у жовтні 2018 році. 12 листопада вийшов відеокліп на другу пісню "Голови", який за місяць зібрав мільйон переглядів на YouTube.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі