Лайм

Перша зустріч всією родиною: Світлана Тарабарова після пологів зворушила світлинами з дому

Співачка влаштувала домашню фотосесію

19 квітня співачка Світлана Тарабарова та її чоловік Олексій Бондар стали багатодітними батьками - у подружжя народилася третя дитина. Артистка з новонародженою дівчинкою вже виписалася з пологового і показала, якою була перша зустріч всією сім'єю.

На особистій сторінці в Instagram виконавиця опублікувала зворушливі світлини, зроблені в їхньому сімейному домі. "Хочу поділитися з вами цим теплом. Наша перша зустріч усією родиною", - написала Світлана.

Фото: instagram.com/tarabarova

На знімках щаслива сім'я позує у вітальні, також можна побачити, як 4-річний Іван та 2-річна Марія знайомляться з маленькою сестричкою. Старші діти одягнені у жовто-білі вбрання, новонароджена дівинка – у в'язаний костюмчик молочного кольору.

Фото: instagram.com/tarabarova

Читайте також: Світлана Тарабарова після пологів вийшла на зв'язок та розповіла про свій стан.

Підписники співачки не змогли пройти повз теплі кадри і зробили багато компліментів красивій сім'ї.

Фото: instagram.com/tarabarova

"Які ви класні та сонячні! Щастя вашій родині", "Дуже красиві. Дай Боже їм здоров'я та мирного неба", "Ви прекрасна зразкова родина", "Так приємно дивитися на ці фото", "Як це чудово, як це красиво! Велика українська родина!", "Дивлюсь на фото та на очах з'являються сльози радості за вас. Щастя вам, здоров'я дітлахам", "Гарні та надихаючі фото", - пишуть шанувальники у коментарях.

Фото: instagram.com/tarabarova

Нагадаємо, Світлана Тарабарова та Олексій Бондар одружилися у жовтні 2016 року. Через два роки у пари народився первісток - син Іван, а у вересні 2020 року на світ з'явилася дочка Марія. Ім'я новонародженої дівчинки подружжя поки тримає в таємниці.

Фото: instagram.com/tarabarova

Співачка зізнавалася, що третя вагітність була найскладнішою, але ця дитина дала їй сили не збожеволіти і зберегти рівновагу у важкий для всіх українців час. Тарабарова розповідала, що з перших днів відчувала, що носить під серцем доньку, хоча довкола говорили, що "у війну народжується багато хлопчиків".

Фото: instagram.com/tarabarova

Фото: instagram.com/tarabarova

Раніше Світлана Тарабарова розповідала, що їм із чоловіком доведеться продати будинок під Києвом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Тяжкохворий Брюс Вілліс показався з маленькою онучкою Луеттою - який вигляд має 69-річний актор, який хворий на деменцію

ЗМІ повідомили, що Марія Яремчук народила первістка і розкрили стать дитини

Марія Яремчук народила хлопчика на початку травня, заявили ЗМІ - що відомо про життя співачки, яка зникла зі сцени

Олена Зеленська одягла рідкісну брошку на зустріч з першою леді Сербії: фото

Олена Зеленська зустрілася з першою леді Сербії Тамарою Вучич - перша леді України доповнила образ брошкою у формі квітки