Лайм

Раз і назавжди: Даша Квіткова розповіла про загадкову каблучку на підмізинному пальці

Блогерка відповіла на запитання підписників

Після розставання з Нікітою Добриніним Даша Квіткова отримує розкішні букети, а також носить каблучку на підмізинному пальці, тому шанувальники запідозрили зміни в її особистому житті. Блогерка відреагувала на припущення підписників.

В Instagram-історіях екс-обраниця телеведучого опублікувала фото своєї руки і написала: "Раз і назавжди: Це ліва рука. Цю каблучку я сама собі купила. Ношу, тому що хочу. Без "секретних" мотивів".

Фото: instagram.com/kvittkova

Даша також звернулася до підписників, які ставлять одні й ті самі запитання, але не отримують від неї відповіді. Зокрема, це стосується її нещодавнього переїзду. Квіткова пояснила, що не відповідає на них, бо хоче, аби "ці питання залишилися лише для неї". "Я не хочу відповідати: чому, навіщо взагалі стався цей переїзд", - сказала блогерка.

Читайте також: Даша Квіткова розповіла про особисте життя під час розлучення з Нікітою Добриніним.

Нагадаємо, ще у 2020 році Даша Квіткова та Нікіта Добринін придбали приватний будинок під Києвом. Після розриву з телеведучим у січні 2023-го блогерка жила в домі одна із сином Левом. Нещодавно дівчина зайнялася пошуком орендованої квартири у столиці, до якої вже переїхала разом із дитиною.

Фото: instagram.com/kvittkova

Відомо також, що у колишніх закоханих є спільна квартира, яку вони подарували один одному на весілля. Даша хвалился, що на покупку свого житла вони заробили самостійно, без допомоги батьків.

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін познайомилися на шоу "Холостяк" у 2019 році. У травні 2020 року пара зіграла весілля, а в липні 2021-го подружжя стало батьками сина Лева. У січні 2023-го пара оголосила про розрив стосунків. Нині колишні закохані перебувають на етапі розлучення.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нещодавно Даша Квіткова натякнула, що її не влаштовувало у стосунках із Нікітою Добриніним.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву