Лайм

Не знала, що таке страх: Єфросиніна відповіла, як ставиться до небезпечної служби чоловіка у ЗСУ

Телеведуча рідко говорить на цю тему

У червні 2022 року чоловік Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв вступив до добровольчого загону, який прикріплений до ЗСУ. Рішення захищати Україну від ворога бізнесмен прийняв після того, як втратив свій бізнес, який знаходиться на окупованих росіянами територіях. Телеведуча розповіла, як поставилася до бажання чоловіка піти на фронт та як витримує його небезпечні відрядження.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram-історіях ведуча зізналася, що намагається не говорити на цю тему, оскільки вона для неї, як і для всіх українок, які чекають на коханих з війни, - дуже болюча.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Ви всі бачите, що я нічого не пишу та не розповідаю на цю тему. У мене таке вперше. Тобто я зазвичай, якщо не хочу про щось говорити, можу це якось вербально обгорнути в загальні слова. Але тут така зі мною трапилася психологічна контузія: у мене всередині оселився ніби акваріум з вибухівкою - якщо я його погойдаю, він вибухне, і, мені здається, буде фізично кінець. Бо виявилося, що я ніколи не знала по-справжньому, що таке страх", - описала свій стан Єфросиніна.

Телеведуча зізналася, що рішення чоловіка стати на захист країни було непохитним, тому вона прийняла його.

"Але говорити поки не можу, хоча знаю, що сотні тисяч жінок чекають від мене підтримки, бо відчувають те саме", - зазначила вона.

Читайте також: Наталка Денисенко розповіла, як поставилася до рішення чоловіка-актора вступити до лав ЗСУ.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв одружилися у 2003 році. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну обранець зірки займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Разом пара виховує двох дітей – дочку Нану та сина Олександра.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Маша Єфросиніна пояснила, чому її 19-річна донька уникає публічності.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі