Лайм

Я не така швидка: колишня дружина Остапчука висловилася про нові стосунки

Жінка часто спілкується зі своєю аудиторією та відповідає на її питання

Друга дружина Володимира Остапчука чесно зізналася, чи готова до нових стосунків після розлучення з шоуменом. У соцмережах Христина Горняк написала, що "наразі її серце не зайняте ніким, окрім неї самої та найближчих людей".

Детальніше про це жінка розповіла, коли спілкувалася із своїми підписниками в Instagram. В stories вона наголосила, що "не така швидка до цих справ", тобто, не любить швидко зав'язувати новий роман.

Фото: instagram.com/kristygor

"Він і досі у майбутньому… Моє серце наразі вільне, відкрите до кохання та не заповнене ніким, окрім себе коханої та рідних. Я не така швидка до цих справ", - пояснила блогерка.

Читайте також: У мене все склалось: колишня Остапчука розповіла про увагу і подарунки чоловіків.

"Пауза - це крок вперед чи слабкість не продовжувати?" – таким було наступне питання від користувачів мережі. "Пауза - це пауза, але це теж крок, на який треба сили. Не вважаю будь-яку дію слабкістю. Взагалі я б не дивилась на стосунки, як на змагання, де люди міряють свою силу чи слабкість. Я просто обрала б, як комфортно саме вам", - відповіла на це Горняк.

Фото: instagram.com/kristygor

Також Христина висловилася і на рахунок життя за кордоном. Вона написала, що мінімум до вересня планує жити на дві країни, а далі буде видно. При цьому жінка наголосила, що більшій мірі не розглядає для себе стосунки з іноземцями, оскільки, за її словами, "для сім'ї вони не ок".

"Як довго планує жити на дві країни?" – прозвучало ще одне питання. "Поки до вересня. Далі подивимось. Мені тут ок, але це не вдома, як не крути. А ще - іноземці то не моє, скоріш за все… Для сім'ї. Хоча хто знає", - йдеться в заяві юристки.

Фото: instagram.com/kristygor

Нагадаємо, за Володимира Остапчука Христина Горняк вийшла заміж у жовтні 2020 року. В період сімейного життя пара активно ділилася спільним контентом у соціальних мережах та показувала, як разом проводить час. Проте коли подружжя припинило демонструвати фото разом, підписники заговорили про їх можливе розлучення. Про своє розставання колишні чоловік та дружина повідомили через кілька місяців.

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Нині шоумен у стосунках з Катериною Полтавською. 22-річна журналістка на 16 років молодша за нього.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля