Лайм

Доводиться бачити: колишня дружина Остапчука розповіла, чи слідкує за його новими стосунками

Жінка відповіла на питання, яке цікавило її підписників

Колишня дружина українського ведучого Володимира Остапчука зробила нову заяву стосовно його стосунків з Катериною Полтавською. Нагадаємо, нещодавно закохані поділилися першими спільними фото та розповіли історію свого знайомства.

Так, Христина Горняк в Instagram відповіла на запитання підписників, яке їх цікавило: "Ви стежите в stories за своїм колишнім чоловіком та його новою дружиною?" – запитав хтось із юзерів. У відповідь жінка написала, що кожна людина відповідає за свою поведінку сама. Христина додала, що іноді дізнається деякі подробиці життя свого екс-обранця завдяки підписникам та новинам у ЗМІ.

Христина ГорнякФото: instagram.com/kristygor

"Я не слідкую за колишніми, ні за ким, бо маю своє продовження життя, з повагою до свого минулого, не дивлячись на деякі моменти. Але я буду нечесною, якщо не скажу, що дещо доводиться бачити, бо багато підписників чомусь вирішують мені це надіслати, а також багато статей виходить із моїм іменем, інколи переглядаю. Але навіщо ви мені шлете фото мого колишнього чоловіка, я не знаю. Мені нецікаво", - пояснила Горняк.

Читайте також: Були, є і будуть: колишня дружина Остапчука розповіла про стосунки з заможними чоловіками.

"Давайте будемо виваженими і не будемо ображати нікого, бо це наша відповідальність, а поведінка інших - відповідальність інших", - підсумувала юристка та блогерка.

Фото: instagram.com/kristygor

За Володимира Остапчука Христина Горняк вийшла заміж у жовтні 2020 року. В період сімейного життя пара активно ділилася спільним контентом у соціальних мережах та показувала, як разом проводить час. Проте коли подружжя припинило демонструвати фото разом, підписники заговорили про їх можливе розлучення.

Про своє розставання колишні чоловік та дружина повідомили через кілька місяців.

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Нині шоумен у стосунках з Катериною Полтавською. 22-річна журналістка на 16 років молодша за нього.

Володимир Остапчук та Катерина ПолтавськаФото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме