Лайм

Елегантна Анджеліна Джолі привела дорослого сина на урочистий обід у Білому домі: фото

Сім'я обрала класичний одяг для події

Американська акторка Анджеліна Джолі, яка звинуватила Бреда Пітта у побитті, вийшла у світ зі своїм сином Меддоксом. Разом вони відвідали урочистий обід у Білому домі, який був організований Джо Байденом.

Президент Південної Кореї Юн Сок Ель з дружиною Кім Кон Хі приїхали до США, і саме з цієї нагоди відбувся захід. Відомо, що син Джолі навчався в корейському університеті Йонсей у Сеулі. Там він вивчав корейську мову, а також біохімію.

Фото: Getty Images

Для події знаменитість обрала вишукану сукню білого кольору з максі розрізом. Вбрання Джолі доповнила жакетом від бренду Chanel. Завершили святковий образ червона помада, аксесуари об’ємно укладене волосся та туфлі-човники яскравого відтінку.

Читайте також: Бреда Пітта і його нову дівчину помітили на побаченні в Парижі: з ким зустрічається актор.

У той час син зірки з'явився у чорному костюмі. Він доповнив його чорним пальтом та класичними туфлями. Фанати Анджеліни наголосили, що її син помітно підріс і став справжнім красенем.

Фото: Getty Images

Меддокс – прийомний син Анджеліни Джолі. Його вона усиновила у березні 2002 року у Камбоджі. Після розлучення з Біллі Бобом Торнтоном акторка отримала одноосібну опіку над хлопчиком.

Фото: Getty Images

Окрім Меддокса, зірка Голлівуду має ще 5-х дітей. У липні 2005 року в Ефіопії вона разом зі своїм тодішнім чоловіком Бредом Піттом удочерила дівчинку на ім’я Захара.

У травні 2006 року у Джолі та Пітта народилася їхня перша біологічна дитина – дівчинка Шайло.

5 березня 2007 року Анджеліна та Пітт усиновили на півдні В'єтнаму трирічного хлопчика Пакса Тьєна.

12 липня 2008 року Анджеліна Джолі народила двійню – хлопчика Нокса Леона та дівчинку Вів'єн Маршелін. Перші фотографії Нокса і Вів'єн продали разом People і Hello! за $14 мільйонів - найдорожчі фотографії знаменитостей в історії. Весь прибуток пожертвували фонду Джолі-Пітт.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков