Лайм

Ховала, як рідного сина: Ада Роговцева розповіла, як прощалася з героєм України "Да Вінчі"

Воїн був близькою людиною для акторки

На початку березня в бою під Бахмутом загинув 27-річний комбат Дмитро Коцюбайло, відомий під позивним "Да Вінчі". Смерть молодого героя України сколихнула українців, особливо тих, хто особисто знав захисника. Акторка Ада Роговцева важко переживає втрату, адже любила воїна як рідного сина.

В інтерв'ю ЖВЛ 85-річна народна артистка розповіла, що була близька з Да Вінчі ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Вона вітала воїна із здобуттям державної нагороди та постійно була з ним на зв'язку. Тому загибель Дмитра переживає як особисте горе.

Ада Роговцева та Да Вінчі Фото: instagram.com/ada_rogovtseva

"Я ще від смерті Да Вінчі… хотіла сказати, що не відійшла, ніколи не відійду. Я ховала сина. І ховала Да Вінчі, як сина. І кожен, хто гине з хлопчиків, у моїй душі та в моєму серці. Я їх ховаю, як синів", - з болем сказала Роговцева.

Читайте також: Вічно в строю: Сергій Притула відреагував на загибель "Да Вінчі".

Рідний син Ади Миколаївни Костянтин Степанков-молодший помер у 2012 році після боротьби з онкологічним захворюванням. Він був актором, режисером, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Ада Роговцева із сином Фото: YouTube

Роговцева називає себе нещасливою людиною, бо поховала сина та чоловіка, з яким прожила у шлюбі понад 40 років. Також акторці болить, що гинуть українці, але вона не втрачає віри у світле майбутнє та всіма силами допомагає фронту.

"Я нещаслива, я сина поховала і чоловіка. Йде війна, і гинуть люди. Я дуже нещаслива. Але це не звільняє мене від того, щоб бути доброю та уважною до людей. За цей рік війни я постаріла на 10 років. У мене відбирають мою спокійну старість, мене дратує так, що я не можу зтерпіти... Але не можна втрачати надію. Ми не втрачаємо надію і щось робимо, щоб люди не втрачали надію. Бо якщо ти сам якось тримаєшся, то це добре, але цього мало. Потрібно, щоб довкола тебе також трималися люди. Ця робота душі, вона постійна і її не можна припиняти", - каже Ада Роговцева.

Фото: instagram.com/ada_rogovtseva

Раніше Ада Роговцева докладніше розповіла про свою волонтерську діяльність: як народна артистка України допомагає українській армії.

Новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі