Лайм

Після нічної ракетної атаки Володимир Остапчук розповів про батьків в Умані

Телеведучий відреагував обстріл рідного міста

Вночі 28 квітня Росія завдала чергового удару по Україні. Ворожа ракета знищила частину багатоповерхівки в Умані – рідне місто Володимира Остапчука, де нині мешкають його батьки. Телеведучий відреагував на жахливі новини та відповів, чи все добре з його родиною.

В Instagram-історіях шоумен опублікував моторошні кадри наслідків нічної атаки і розповів, що постраждалий будинок знаходиться в "його районі" і він був там багато разів. "Я повз цей будинок в школу ходив. Мешканці міста знають, що це за будинок, але прошу, зберігайте інфо гігієну. У цьому будинку раніше жило 4 моїх однокласників. Я в ньому 100 разів був. Це просто "мій район", - поділився Остапчук.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир подякував підписникам, які поцікавилися про його батьків, та запевнив, що з рідними все добре. "На жаль, не всі повідомлення можу показати, але дякую за підтримку, з батьками все добре", - написав телеведучий.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Читайте також: Ракетний удар по Україні 28 квітня: фото, відео та останні подробиці.

Остапчук додав, що його мама вирушила до штабу для постраждалих, який організувала місцева влада неподалік будинку. "По можливості, хто в Умані - уточніть, чи потрібна допомога на місці, - закликає ведучий. - І не пишіть "де це?". Я все одно не скажу".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Внаслідок ракетної атаки на Умань Черкаської області пошкоджено близько 10 багатоквартирних будинків. В одному з них знищено цілий під'їзд. Наразі відомо про 17 постраждалих та 10 загиблих, серед них – дитина. Під завалами лишаються люди.

Також цієї ночі Росія вбила молоду жінку з дитиною у Дніпрі. Загалом ворог здійснив 23 пуски ракет різного базування. Захисники українського неба збили 21 російську крилату ракету та два безпілотники.

Новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil