RU  UA

Дізнатися

Сильно люблю: Володимир Дантес ніжно привітав Дашу Кацуріну з днем народження

Пара перестала приховувати свої стосунки

28 квітня свій день народження відзначає дизайнерка та дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна. Співак привітав кохану із 29-річчям, присвятивши їй ніжні рядки в Instagram.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої опублікував спільне фото з новою обраницею та публічно освідчився їй у коханні. На рідкісному знімку пара обіймається і мружиться від яскравого літнього сонця.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

"Даша, з днем народження. У нас майже нема спільних світлин. Це селфі зроблено влітку, коли ти поїхала зі мною вперше на концерт. І як ти знаєш, разом ми дуже погано фотографуємось. Але в цьому і є якась наша особливість..У нас немає часу на це. Ми намагаємось насолодитись один одним і прожити ці хвилини якомога якісніше. Я тебе сильно люблю. P.S. Бажаю спільних фото зі мною", - написав Володимир.

Читайте також: Надя Дорофєєва з каблучкою на пальці відповіла, чи заручилася з Михайлом Кацуріним.

У коментарях приєдналися до привітань, а також не могли не помітити щасливі обличчя пари.

"Ви так добре разом виглядаєте. Вам щастя! Даша, з днем народження! Вона дуже красива і мила дівчина", "Нарешті видно, що Вова щасливий, а не втомлений стосунками", "Вау, які ж класні", "Ви так схожі", "Молодці, нехай більше буде класних фото та моментів для них", "Ви – неймовірні! Даша, тільки найкращого і якнайбільше!", - пишуть підписники під дописом.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Нагадаємо, до березня 2022 року Даша була дружиною Михайла Кацуріна, який нині зустрічається з Надею Дорофєєвою, колишньою дружиною Володимира Дантеса. У шлюбі з ресторатором дизайнерка народила двох дітей, молодшому з яких влітку 2023 року виповниться 2 роки.

Фото: instagram.com/dasha_katsurina

Після розлучення Кацуріна здобула щастя в обіймах Володимира Дантеса. Пара мало говорить про своє кохання і майже не публікує спільні фото у соцмережах.

Нещодавно Володимир Дантес пояснив, чому приховує подробиці стосунків із Дашею Кацуріною.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации