Лайм

Забрали американську візу: Приходько розповіла про "помсту" відомого політика

Співачка мала конфлікт із Петром Порошенком

Анастасія Приходько заявила, що через конфлікт з Петром Порошенком втратила американську візу і не змогла поїхати на гастролі до США. В інтерв'ю Славі Дьоміну на YouTube співачка розповіла, що це стало "помстою" політика.

Фото: instagram.com/prykhodko_official/

Конфлікт Приходька та Порошенка почався у 2018 році. Тоді артистка стверджувала, що під час передвиборчої кампанії перед президентськими виборами 2019 він обманним шляхом зняв її у своєму ролику. Анастасія заявила, що не погоджувалася зніматися у рекламі, звернулася до суду та виграла. Після цього команда Порошенка мала виплатити Приходько понад 260 тисяч гривень, але співачка говорить, що так і не отримала грошей.

Читайте також: Ускладнення вже два місяці: Анастасія Приходько розповіла про проблеми зі здоров'ям.

В інтерв'ю Дьоміну Приходько заявила, що після перемоги в суді їй анулювали американську візу. Через це зірвався її концерт із нагоди Дня Незалежності.

"В Америку я не можу зараз поїхати, тому що у мене забрали візу. Завдяки Петру Олексійовичу Порошенку. Після суду, коли я виграла, мені анулювали американську візу. Щоб помститися, - заявила вона. - Одним дзвінком все вирішується. Мене просто зняли з літака Turkish Airlines, коли я мала їхати на День Незалежності України минулого року".

Фото: https://www.facebook.com/petroporoshenko

Після інциденту в аеропорту співачка отримала листа і дізналася, що візу у неї забрали відразу після того, як вона виграла суд.

"Гроші він також не переказав, і компанії його повністю вважаються банкрутами", - додала Приходько.

Раніше Анастасія Приходько висміяла Потапа, Монатіка та Влада Яму, які виїхали за кордон під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця