Лайм

Він дуже тяжка людина: Приходько розповіла про психологічні наслідки після співпраці з Меладзе

"Вилазила я з цієї історії, напевно, років п'ять"

Українська співачка Анастасія Приходько, яка раніше скаржилася на проблеми зі здоров’ям та панічні атаки, зізналася, що до цих наслідків має відношення її експродюсер Костянтин Меладзе. За словами зірки, працювати із ним їй було нелегко, тому той період виконавиці досі важко згадувати.

Детальніше про особисте артистка розповіла журналістам програми "ЖВЛ". На запитання про те, чи були зі сторони продюсера сексуальні домагання, про що раніше заявляли Оля Полякова та Ані Лорак, Приходько вирішила не давати чіткої відповіді. Вона лише сказала, що за час співпраці з продюсером – з 2009 по 2010 рік – пережила щось "трохи гірше" за психологічне знущання.

"Він дуже тяжка людина. Дуже тяжка. Одразу скажу: не домагався мене Костянтин Меладзе. Не можу я її [історію] розповісти зараз. Я дуже не люблю, коли мене жаліють. Якщо я почну про це говорити, ця тема дуже підніметься, а я не хочу цього. Я не готова знову так тривожити свою душу, бо це відбулося неодноразово, це тривало рік, цілий рік, це тривало від 2009-го до 2010-го року. Вилазила я з цієї історії, напевно, років п'ять. От я зараз кажу, мене починає всередині теліпати. Я не буду нічого коментувати, бо ця історія - це як скриньку Пандори відкрити. Я розумію, звідки в мене панічні атаки, звідки в мене оце все... Звідти все", - поділилася Анастасія подробицями.

Костянтин МеладзеФото: instagram.com/meladzemusic

Правду про співпрацю з Меладзе, знає лише психолог співачки, а також чоловік.

Після пережитого Приходько навіть задумувалася про зміну професії, про що теж розповіла журналістам. Артистка зізналася, що була б не проти спробувати себе у ролі кухаря, адже дуже любить готувати:

"Важко мені зараз. У мене навіть були думки змінювати професію, може, зараз навчатися. Кухар: мене ніхто не бачить, ніхто не знає, я собі там десь буду сидіти, готувати. Я ж дуже люблю готувати. Все, більше ідей у мене ніяких немає".

Фото: instagram.com/prykhodko_fan

Анастасія Приходько - українська попспівачка, громадська діячка, заслужена артистка України, переможниця 7-го сезону російської "Фабрики зірок". У жовтні 2018 року повідомила, що йде зі сцени.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв