Лайм

Ускладнення вже два місяці: Анастасія Приходько розповіла про проблеми зі здоров’ям

Зірка спробувала навіть методи народного лікування

Українська співачка Анастасія Приходько, яка раніше розповідала про появу панічних атак та втрату свідомості через початок повномасштабної війни в Україні, цього разу поділилася новими подробицями стосовно свого здоров'я. У соціальних мережах вона повідомила, що серйозно перехворіла.

Як зазначила виконавиця в Instagram-stories, хвороба викликала ускладнення, які вона намагається побороти вже близько двох місяців. Один із наслідків - втрата слуху.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

"Я дуже сильно перехворіла, і ускладнення вже два місяці. Найголовніше для музиканта – слух. Але, на жаль, нічого не змінюється…Вперше ходила на "зозулю" (промивання носової порожнини під контролем лікаря). Це просто жах! Але слух не повертається…" - йдеться в заяві артистки в соцмережах.

Читайте на тему: Він дуже тяжка людина: Приходько розповіла про психологічні наслідки після співпраці з Меладзе.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Приходько не приховує, що задля покращення стану навіть зверталася за допомогою до народної медицини. Однак ці спроби не принесли користі. При цьому знаменитість досі не знає, яка саме хвороба вдарила по її здоров'ю. Одне відомо точно - це не коронавірус, оскільки тести показали негативний результат.

"Народна медицина. Куди ж без неї. Дексамітазон і всі можливі ліки протягом двох місяців не дають нічого! Головне, на корону здавала три рази, і це не вона! Якась люта хвороба мене наздогнала", - зазначила зірка.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Нагадаємо, Анастасія Приходько - українська попспівачка, громадська діячка, заслужена артистка України, переможниця 7-го сезону російської "Фабрики зірок". У жовтні 2018 року повідомила, що йде зі сцени.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

  • Раніше Анастасія Приходько розповіла, чому не любить Потапа. Артистка висловила свою думку з цього приводу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину