Лайм

Копія тата: королівська родина показала фото принцеси Шарлотти в день її народження

Принц Вільям і Кейт Міддлтон – батьки трьох дітей, молодшому з яких, принцу Луї, у квітні виповнилося 5 років. Тепер настала черга вітати принцесу Шарлотту: 2 травня юна спадкоємиця британського престолу святкує 8-річчя.

У день народження дочки принц Вільям та Кейт Міддлтон опублікували в Instagram її фотографію. "Бажаємо принцесі Шарлотті дуже щасливого дня народження", - говорить короткий підпис.

Фото: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

На фото дівчинка в білій сукні з ніжним квітковим принтом, сидячи в плетеному кріслі з широкою посмішкою на обличчі. Користувачі мережі зазначили, що принцеса Шарлотта дуже схожа на тата.

"Виглядає зовсім як її батько!" "Вона – міні-Вільям". "Як швидко вона росте. Дуже красива, і схожа на свого тата. З днем народження, принцеса Шарлотта!" - пишуть у коментарях.

Фото: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Читайте також: Як виглядають діти та онуки королеви Камілли, яка вийшла заміж за Чарльза у віці 58 років: фото.

Принцеса Шарлотта - друга дитина принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Наразі вона посідає третє місце в лінії наслідування британського престолу. Перед нею знаходиться її батько та старший брат Джордж. Слідом за принцесою Шарлоттою чергу займають її молодший брат Луї, дядько принц Гаррі та його діти – Арчі та Лілібет.

Читайте аткож, якою буде коронація Чарльза ІІІ, коли церемонія та де дивитися її онлайн.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків