Лайм

Як виглядають діти і онуки королеви Камілли, яка одружилася з Чарльзом у віці 58 років: фото

До королівського шлюбу вона встигла стати матір'ю та бабусею

6 травня 2023 року в Лондоні відбудеться коронація Чарльза ІІІ та його дружини Камілли. Букінгемський палац уже опублікував запрошення на церемонію, в якому Камілла названа королевою без уточнюючого титулу "консорт". Цей термін буквально позначає дружину правлячого монарха і вказує на те, що вона не має політичних та військових повноважень голови престолу.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Ім'я Камілли позбавили "надто громіздкого" титулу, іменувавши її просто королевою. Розповідаємо, що відомо про її минуле, дітей та онуків, які, на відміну від спадкоємців Чарльза, довгий час уникали уваги публіки.

Крім того, що Камілла є королевою-консортом Сполученого Королівства, вона має "титул" матері та бабусі. Як у Чарльза, у неї є двоє дітей від попереднього шлюбу з Ендрю Паркером Боулзом - відставним офіцером британської армії. Пара була одружена з 1973 по 1995 рік, а через 10 років після розлучення Камілла вийшла заміж за Чарльза. На той момент нареченій було 58 років, а нареченому – 57.

Читайте також: Чому весілля принца Чарльза та принцеси Діани називали найбільш лицемірною подією для королівської родини.

Весільне фото Чарльза та Камілли: її діти Лора і Том стоять праворуч. Фото: Getty Images

Також у Камілли є п'ятеро онуків. Стало відомо, що вони зіграють особливу роль у церемонії коронації 6 травня. Нарівні з принцом Джорджем онуки Камілли Гас, Луї та Фредді стануть почесними пажами. Вважається, що паж – перший крок перед посвятою у лицарі.

Син Камілли Том Паркер-Боулз

Первісток Камілли та Ендрю Паркера-Боулза народився 18 грудня 1974 року, а принц Чарльз став його хрещеним батьком.

Відтоді Том став відомим як кулінарний письменник та ресторанний критик. Його огляди публікували в різних відомих виданнях, включаючи GQ, Esquire та The Mail on Sundays. Крім того, він написав кілька кулінарних книг і виступав як суддя на численних телешоу про їжу.

Камілла з сином та дочкою у 2015 році. Фото: Getty Images

Том одружився з редакторкою моди Сарою Байс у вересні 2005 року, через п'ять місяців після того, як його мати пов'язала себе шлюбом із Чарльзом. На його весіллі були Каміла, Чарльз, принци Вільям і Гаррі. У Тома і Сари народилося двоє дітей: дочка Лола та син Фредді. У 2018 році після 12 років шлюбу пара розпалася.

Відтоді, як Камілла стала дружиною Чарльза, її син відвідував разом із нею кілька церемоній та заходів. Також він був присутнім на похороні королеви Єлизавети II у вересні 2022 року.

Читайте також: Королівська родина пропустила хрестини дочки принца Гаррі та Меган Маркл, незважаючи на запрошення.

Дочка Камілли Лора Лопес

1 січня 1978 року у Камілли та Ендрю народилася друга дитина, дочка Лора. Вона навчалася у престижній школі Хейвуд, а вищу освіту здобула в Оксфордському університеті, де вивчала історію мистецтва та маркетингу. З того часу Лора побудувала кар'єру арт-куратора.

У 2005 році після весілля Камілли та Чарльза вона стала співзасновницею галереї Eleven Fine Art і протягом 10 років обіймала посаду її директора.

Лора Лопес у день свого весілля. На фото вона зі своїм батьком Ендрю Паркером-Боулзом. Фото: Getty Images

У травні 2006 року Лора вийшла заміж за бухгалтера Гаррі Лопеса, онука лорда Астора з Хевера. У пари народилося троє дітей: дочка на ім'я Еліза та хлопчики-близнюки Гас та Луї.

Як і її брат, Лора з'являлася на публічних заходах королівської родини, зокрема на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл у травні 2018 року. Вона також була присутня на церемонії королівського похорону у 2022 році.

Онуки королеви Камілли

Лола Паркер Боулз народилася 9 жовтня 2007 року в родині Тома та Сари і є старшою онукою Камілли. Друга дитина Тома та Сари, син Фредді Паркер Боулз, народився у лютому 2010 року. Він наймолодший із онуків Камілли.

Лола Паркер-Боулз, старша онука Камілли. Фото: Getty Images

Еліза Лопес - перша дитина Лори та Гаррі, народилася 16 січня 2008 року. Еліза була "подружкою нареченої" на королівському весіллі принца Вільяма та Кейт Міддлтон у 2011 році. На той час їй було лише три роки.

Еліза Лопес – друга онука Камілли. Фото: Getty Images

Близнюки Луї та Гас Лопес народилися 30 грудня 2009 року. Незабаром у ЗМІ з'явиться набагато більше їхніх фото, адже хлопчики будуть пажами під час коронації.

Раніше принц Гаррі назвав королеву Каміллу небезпечною та звинуватив у витоку конфіденційної інформації про сім'ю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм