Лайм

Обов'язково приїдемо: гурт "Антитіла" оголосив про концерт у Криму

Виконавець повідомив про передпродаж квитків та показав афішу

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя повідомив про концерт, який відбудеться в українському Криму після деокупації та нашої Перемоги. Артист зазначив, що виступ запланований на серпень 2024 року, на стадіоні "Авангард" у місті Ялта.

"Антитіла". Ялта. Літо 2024! Так, вам не здалося. "Антитіла" оголошують концерт у Криму. В Українському Криму. 23 серпня 2024 року, стадіон "Авангард", - написав виконавець у своїй публікації в Instagram.

Фото: instagram.com/antytila_official

Тополя наголосив, що з першого дня російського вторгнення в нашу країну ні на секунду не сумнівався в нашій перемозі та в тому, що в Криму невдовзі можна буде знову побачити синьо-жовті кольори та почути українські пісні.

Читайте також: "Антитіла" розповіли, як їм зіпсували авто в закордонному турне: могла відбутися ДТП.

"З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями", - зазначається в публікації.

Фото: instagram.com/antytila_official

Знаменитість підсумував що гурт "Антитіла" зіграє в українському Криму свої найкращі пісні, які українці знають та люблять. Таким чином колектив хоче відсвяткувати українську перемогу над російською агресією. Також вже можна купити квитки на захід: "Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті", - написав артист.

"Антитіла" впевнені, що влітку 2024 року ми всі зможемо зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті і прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою усе Південне узбережжя Криму. Ми зіграємо наші найкращі пісні, які українці люблять і знають і разом святкуватимемо українську Перемогу!" – також додав він.

У коментарях під дописом шанувальники пораділи такий новині та зазначили, що вірять у те, що цей концерт станеться.

Фото: instagram.com/antytila_official

Тарас Тополя, який разом із музикантами зі свого гурту півроку працював парамедиком на фронті та займався евакуацію поранених, нині знаходиться у резерві. Пізніше він пояснив, що вступив до лав ЗСУ через почуття обов'язку. Однак є один напрямок для контрнаступу, задля якого чоловік готовий зробити виняток:

"Я мрію бути причетним до контрнаступу в Криму. Хочу, щоб на березі мису Фіолент був дитячий табір або якесь місце, де дітки, чиї батьки загинули, захищаючи Україну, могли б приїхати та відпочити. Ось за це я боротимусь. Якщо доведеться в цьому контексті повернутися і взяти участь у деокупації Криму, теоретично, ми можемо це зробити".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації