Лайм

Маша Єфросиніна зізналася, що забула про важливу річницю з чоловіком у ЗСУ

Телеведуча любить цю дату навіть більше за річницю весілля

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв у шлюбі майже 20 років: "порцелянове" весілля телеведуча з чоловіком відзначать цього літа, 31 серпня. Але набагато більше пара цінує іншу дату - річницю їхнього знайомства, яке відбулося 2 травня 2002 року.

В Instagram Марія зізналася, що вони з Тимуром геть забули про особисте свято. Зараз Хромаєв служить у ЗСУ і знаходиться далеко від дому, і 2 травня під час відеодзвінка подружжя не згадало про улюблену річницю.

Фото instagram.com/mashaefrosinina/

"Вчора під час нашої щовечірньої розмови з чоловіком ніхто з нас не згадав, що у нас річниця. Річниця нашого знайомства. Усі знають, що ми познайомилися в Ялті, на набережній, 2 травня. Вчора виповнився 21 рік, як ми познайомилися. До 2021 року ми жодного разу не пропускали цю річницю, завжди кудись їхали, проводили разом. І ось уже два роки не відзначаємо. Минулого року не забули, а цього просто провтикали", - зізналася Єфросиніна.

Читайте також: Все залишилося в окупованій зоні: Маша Єфросиніна розповіла про бізнес чоловіка.

Знаменитість вирішила не засмучуватися із цього приводу. Вона вірить, що наступного року у них із Тимуром буде можливість по-особливому відзначити 2 травня.

"Нічого, я сподіваюся, що наступного року 22 річницю знайомства ми в Ялті на набережній і відсвяткуємо", - сказала вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Раніше Маша Єфросиніна розповіла, що не може говорити на тему служби чоловіка у ЗСУ через сильний страх.

"У мене таке вперше. Зазвичай, якщо я не хочу про щось говорити, можу це якось обгорнути у загальні слова. Але тут така зі мною трапилася психологічна контузія. У мене всередині ніби оселився акваріум з вибухівкою. Якщо я його розколихаю, він вибухне, і мені буде фізично кінець. Тому що виявилося, що я ніколи не знала по-справжньому, що таке страх, - пояснила телеведуча. - Говорити поки не можу, хоча знаю, що сотні тисяч жінок чекають від мене підтримки, тому що відчувають те саме".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Маша Єфросиніна привітала чоловіка з днем народження та показала його фото на фронті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео