Лайм

В Ліверпулі проходять репетиції "Євробачення-2023": як виглядають найепатажніші учасники конкурсу

До проведення заходу залишається все менше днів

Підготовка до "Євробачення-2023" активно триває: учасники продовжують готувати свої номери та старанно репетирувати. Серед усіх артистів, які приїхали до британського Ліверпуля, є ті, хто підкорює не лише своєю музикою, але і яскравими образами та епатажною поведінкою. Про яких саме виконавців йдеться - читайте далі на theLime.

Фото: instagram.com/eurovision

Хорватія

Рок-гурт з Рієки переміг на фестивалі Dora із загальною сумою 279 балів, таким чином отримавши право представляти Хорватію на пісенному конкурсі. Артисти виконають пісню, що має назву Mama ŠČ!

Цей епатажний колектив швидко завоював популярність та любов глядачів завдяки своїм запальним виступам, які відзначаються особливою енергією, мистецтвом, надзвичайною театральністю та унікальними костюмами.

Фото: instagram.com/eurovision

Також гурт відомий безпрецедентними, скандальними, а часом і непристойними виступами. Вони часто використовують сексуальність, щоб обурити публіку, і виступають оголеними. Така поведінка артистів нерідко стає темою для бурхливого обговорення.

Фінляндія

29-річний фінський репер Käärijä буде представляти свою країну на пісенному конкурсі з піснею Cha Cha Cha. Ця композиція була написана у співавторстві з Алексі Нурмі та Йоханнесом Науккаріненом і випущена 18 січня 2023 року. На національному відборі виконавець посів перше місце, набравши загалом 539 балів (467 балів з телеголосування та 72 бали на думку журі).

Фото: instagram.com/eurovision

Käärijä демонструє шанувальникам енергійні виступи, на яких часто з’являється без сорочки. Сам чоловік говорить про свою творчість наступним чином: "Це божевілля, це вечірка!".

Читайте також: Символ надії: в Ліверпулі з’явився пам’ятник, присвячений Україні.

Німеччина

Готик-індастріал-метал гурт з Гамбурга, який був створений співаком та фронтменом Крісом Хармсом у 2007 році, буде представляти Німеччину на "Євробаченні-2023" з піснею "Blood & Glitter".

Останній альбом, що має однойменну назву, піднявся на вершину німецьких чартів лише після 6 днів попередніх замовлень, а квитки крайній європейський тур колективу були повністю розпродані.

Фото: instagram.com/officiallordofthelost

Фронтмен Кріс Хармс на сцені має харизматичний та впевнений образ, і, незважаючи не весь епатаж свого творчого амплуа, має добре серце. Відомо, що чоловік, забрав до себе додому двох безпритульних кошенят, яких знайшов покинутими на вулиці в Польщі.

Австралія

Австралію на музичному конкурсі представить Voyager – прогресивний поп-метал-гурт. Команда музикантів існує з 1999 року та випустила сім повноцінних альбомів, останній з яких вийшов у 2019-му. Їхню музику можна охарактеризувати як поєднання Dream Theater та Depeche Mode.

Фото: instagram.com/eurovision

Артисти раніше прокоментували можливість виступити у Ліверпулі: "Як гурт, ми активно готувалися виступити на "Євробаченні" відтоді, як Австралія оголосила про свою участь, і думати, що ми, нарешті, зробили це, для нас водночас сюрреалістично й дивовижно! Наші фанати були настільки невід’ємною частиною нашого шляху до цього моменту, що ми не можемо дочекатися, щоб розділити цю дику поїздку разом".

Читайте на тему: Руслана на "Євробаченні-2023": менеджерка співачки спростувала її участь у конкурсі.

Молдова

Цю країну на "Євробаченні 2023" представлятиме Паша Парфеній з піснею Solare Si Lųna. Виконавець не вперше з’явиться на головній сцені заходу – у 2012 році він уже представляв Молдову з піснею Lăutar. Тоді він посів 11 місце у фіналі.

Фото: instagram.com/eurovision

Окрім любові до міжнародного конкурсу, Паша також відомий на батьківщині своєю громадянською позицією. Він підтримує свободу слова та основи демократії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві